Филтриране по

Млечни каши

Не са открити продукти

В състава на млечните каши влиза адаптирано мляко в съчетание с брашно от различни био зърнени култури и плодове. Те са обогатени от витамин B,C и А, фолиева киселина и други жизненоважни елементи, изграждащи и поддържащи здравия организъм на бебето.

Подходящи са за кърмачета и малки деца от началото на 4-тия месец и внасят разнообразие в хранителния режим, като осигуряват плавно преминаване към хранене с твърди храни и продукти. Препоръчително е кашата да се дава с лъжица от безвреден материал, като продуктът е годен до 3-4 седмици след отваряне. А кашите, поместени в бурканчета, е препоръчително да се използват най-късно до следващия ден.

Енергийните стойности за една порция са съобразени съгласно  европейските директиви, като са с балансиран процент на съдържание. Кашите са много полезни и ще осигурят сутрешна или стабилна следобедна закуска на всяко бебе. Приятно засищаща е и за нощно хранене, заради съдържанието си на хранителни зърнести люспи, които ще осигурят спокоен сън без глад.

За приятен вкус и здравословно хранене в състава им влизат различни био произведени плодове като банани, праскови, горски плодове, сливи и други. За да дадат необходимата сила на всяко бебе, продуктите може да съдържат бисквитки и грис, които са сигурни източници на енергия.

Поднасянето на кашата може да бъде, както топла, така и студена и ще се хареса на всяко дете. Съставните елементи на продуктите създават приятен натурален вкус и гарантират лесното приемане от страна на вашето бебе. Могат да заместват цяло хранене и са удачни за хранене навън и по време на ежедневни разходки.

Създаването на храна за бебе е процес, лежащ на лабораторни тествания и се базира на установените европейски директиви за качество и безопасност. Като лидери в това, магазинът разчита на Hipp, Humana, Bebevita и други производители, работещи за бебето и неговото безпроблемно развитие.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими