Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
2 лв. 4 лв.

Супи

Показани са 1-12 от общо 12 артикул(а)

За разнообразното хранене на вашето дете, магазинът предлага крем супи, които ще гарантират стабилно поемане на важните енергийни съставки от качествени продукти с био произход.

Може да избирате пролетни крем супи с пуешко, заешко, телешко месо или вегетарианки варианти. Продуктите не съдържат сол, консерванти и оцветители, като с това осигуряват безпроблемното адаптиране към нов вид храна.

Съдържанието на глутен е регулирано в продуктите, съобразени за по-голям месец на съзряване на детето и неговите хранителните нужди. Ако детето ви има непоносимост и алергии към някоя от съставките, те трябва да се изключат като храна от неговото меню и да се заместят с други по лекарска преценка. Съставките на супите осигуряват на организма йодни елементи, които са много важни за правилното функциониране на щитовидната жлеза.

Продуктите са подходящи за бебета над 6-месечна възраст за обедно или вечерно хапване. Изобилието на био зеленчуци и меса ще осигурят стабилно хранене без никаква нужда от някакво дохранване, защото са с балансирани енергийни стойности.

Така една порция ще осигури всичко необходимо на организма на вашето бебе, което ще се чувства заситено от качествена храна с много мек и деликатен вкус. Допълнителните подправки като магданоз и копър допринасят, както за здравето, така и за изграждането на нови вкусове у децата.

На базата на непрекъснати проучвания и лабораторни тествания, продуктите се произвеждат от марки, установили своите качества за производството на здравословна храна за бебета като Hipp и Nestle. Те работят с мисъл за здраве и пълноценно развитие.

За правилна употреба, производителите съветват затопляне на храната на водна баня или в микровълнова печка, като преди поднасяне температурата следва да се провери.

Заради естественото си съдържание на натурални съставки, супите имат 24 часа срок на годност след отваряне, като се съхраняват правилно в хладилник след употреба.

Продуктът е добавен към желани продукти