Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

1 лв. 2 лв.

Супи

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Въвеждайте нова храна само, когато детето е напълно здраво - ако е неразположено, трудно би възприело всичко, различно от обичайното. Започнете захранване с една чаена лъжичка на ден и продължавайте захранването постепенно, така че в рамките на десет дни до четиринадесет дни да достигнете до пълноценна доза . Ако кърмите и решите да започнете захранване, не замествайте някое от кърменията, а използвайте новата храна за добавка . Давайте новата супа за обяд, а не вечер , за да може да реагирате, ако детето прояви алергична реакция към някоя от съставките.  Пеминаването на зеленчукови супи, се дава на втори етап оз захранването – след зеленчуковите и плодови пюрета . До навършването на една година не използвайте никакви подправки, дори и сол.

Супите са от лесните топли храни , които бебетата приемат добре.  Тя се усвоява много по-лесно от организма и е лесен начин малките деца да свикнат с вкуса на заленчуците.  Супите в зависимост от възрастта могат да са с дребно нарязан състав или пасирани, с или без подправки и се предлагат във всички детски кухни и в бурканчета от производителите на детски храни .  Супата подобрява перисталтиката, хранителна е, съдържа важни вещества за детския организъм и затова следвайки хранителния план на детето си трябва да я въведете в храненето му.

Захранване след втория месец с плодови пюрета и сокове, както се правеше в миналото е неправилно.  Първата храна на бебето , различна от майчино или адаптирано мляко , се препоръчва да се даде  между четвърти и шести месец. При бебета започнали захранване с обща храна около четвърти месец , супите влизат в в храненето около щести месец. Това захранване не е задължително и може да подлежи на промени в зависимост от спецификите на детето – проявени алергии към храни, наличие или липса на кърма у майката, как детето наддава и т.н.

Свързани блог публикации

Супите са от лесните топли храни, които бебетата приемат добре.  Тя се усвоява много по-лесно от организма и е лесен начин малките деца да свикнат с вкуса на заленчуците.  Супите в зависимост от възрастта могат да са с дребно нарязан състав или пасирани, с или без подправки и се предлагат във всички детски кухни и в бурканчета от производителите на детски храни.  Супата подобрява перисталтиката, хранителна е, съдържа важни вещества за детския организъм и затова следвайки хранителния план на детето си трябва да я въведете в храненето му.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими