Филтриране по

Медальони за бременни

Не са открити продукти

Nibbling е марка, която има по-абстрактни усещания и представи за луксозни аксесоари за бременни жени и майки. Това са специализирани бижута с конкретна цел и идея. Функциите им са деликатно изработени и стимулират няколко етапа от развитието на вашето бебе.

С помощта на бола висулки, колиетата са предназначени за носене по време на бременност. Наричана още топка на хармонията, тази прекрасна сфера създава звънливи звуци по време на разклащане.

Това фино звучене достига до слуха на бебето в утробата, стимулира слуховите му възприятия и създава успокояващ ефект. Поради тази причина е снабдено с дълга верижка, която се спуска над корема за максимален досег.

Другият медальон с различни по големина мъниста е предназначен за родени вече деца, които са навлезли в процеса на никнещите зъбки. С помощта на нетоксичните топчета, детето ще намали дискомфорта от първата им поява по време на дъвчене и чесане на раздразнените венци. Също така е прекрасен вариант на отвличане на вниманието по време на кърмене.

Детето ще е заето с изучаване на вашето бижу, като през това време ще се съсредоточи върху интензивно сучене. А иновативно изработената закопчалка с цел да не притрива врата при по-силно дърпане от детето, ще ви осигури допълнителен комфорт и защита.

Марката е заложила в изработката на своите продукти материали с висококачествени съставки, като се придържат към международните законодателства за качество и безопасност на продукта. В състава им не влизат парабени, фталати, олово и други тежки метали, а поддръжката им е улеснена максимално, единствено с наличието на топла вода и измивен препарат.

Дизайнът не отстъпва на завидните функции, като е окачествен с прекрасни, нежни цветове и сребристи нишки. Също така аксесоарите са изключително подходящи за подарък в красивите си опаковъчни кутии и чантички за бижута.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими