Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

4 лв. 34 лв.

Еднократни подложки за повиване

Показани са 1-11 от общо 11 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това е лек, тънък, достъпен и удобен аксесоар, който е практичен при смяната на бебешката пелена. Може да попива до 1 л течност . Функционален и лесен за използване в различни условия – на път, в детската градина, при разходки и др.

Може да разчитате на пълен комфорт и чистота , благодарение на меката текстилна структура, на горния „дишащ“ слой , който позволява циркулация на въздуха, а вътрешният пласт бързо абсорбира влагата и неутрализира неприятните миризми.

Те са практичен аксесоар в грижите за вашето бебе . Може да ги използвате, когато сте на път или на разходка, както и като частичен/временен протектор за детското креватче . Някои родилки ги употребяват през първите дни след раждане за по-голяма хигиеничност и комфорт.

В масовия случай по 10 броя в опаковка. Това ги прави изключително достъпни като цена, размери, функционалност.

Ние от KIDSO предлагаме напълно естествени и екологични еднократни подложки, изработени от 100% PLA (полилактична киселина) , получена от царевично нишесте. Има и постелки, изработени от нетъкан текстил, целулозни влакна и др.

Свързани блог публикации

Отглеждането на вашето бебе понякога може да бъде прекалено предизвикателно, но за щастие с всеки изминал ден излизат все по-нови и нови продукти, които улесняват значително тези грижи. Едни от тези са именно подложките за повиване, които могат да бъдат, както за многократна употреба, така и за еднократна.

Редица специалисти препоръчват родителите да използват еднократни подложки. Причината за това е, защото многократните не винаги са изградени от надежден материал от където редовното им почистване всъщност се оказва неефективно. За ваше спокойствие желаният продукт може да бъде открит точно тук в Кидсо.

С категорията им, която е специално посветена на бебетата ще откриете два вида еднократни подложки. Те са с различен размер, като едната е тип S, докато другата е L. Универсалният продукт се състои от 10 бройки в пакет, така че със сигурност ще ви бъдат от полза за доста време.

За всеки който не е запознат артикулите представляват водоустойчиви подложки за легло, които се разполагат под бебето ви, докато спи. По този начин ще успеете да запазите всичко сухо, ако все още сте в началният етап на неговото обучение за използването на детско гърне.

Понякога непрекъсната смяна на чаршафите може да бъде доста изнервяща и досадна, а ако ситуацията е наистина лоша, може да се наложи да закупувате напълно нови постелки. Продуктите разполагащи се пред вас елиминират всичко това, благодарение на своята практичност и функционалност.

Единственото нещо, което трябва да направите при тяхната употреба е след всеки евентуален инцидент от страна на вашето бебе да ги заменяте. Така ще бъдете сигурни, че леглото, както и всичко по него ще остане сухо.

Универсалните продукти, които предлага онлайн магазина на Кидсо са всъщност и мултифункционални. Освен за малчугана ви те могат да се използват за покриването на кушетки, масажни маси или пък при грижата за домашният любимец. Материалите използвани за тяхното изграждане са специални и съответно придават невероятните качества на непромокаемост и комфорт. 

Силно ви препоръчваме да се им доверите, защото екипът на Кидсо знае много добре от какво се нуждаят малчуганите, за да може тяхната грижа да бъде оптимално добра. В този случай те се стараят винаги да предоставят първокачествени продукти, които наистина да ви бъдат в полза.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими