Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

19 лв. 59 лв.

Торби и кошчета за пелени

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Ако искате да си спестите неприятната и вредна миризма на пълни, нехигиенични памперси, вземете си кош. Това е антибактериален уред, който практично събира пълните бебешки пелени и ви улеснява в опаковането и безвредното им съхранение.

Всеки уред е придружен с детайлно ръководство за експлоатация. Лесен за подготовка и употреба, следвайте инструкциите на производителя.

Кошовете на различните брандове могат да съхраняват различен брой използвани памперси – средно между 18 и 30 . Така си спестявате неколкократно изхвърляне на боклука.

Кошовете в масовия случай включват поне по една касета за обработка на използваните еднократни пелени . Касетата съхранява торбичките, в които се опаковат памперсите. Торбичките са обработени с антибактериални съставки, които елиминират неприятните миризми. Една касета е достатъчна за до 180 пелени.

Свързани блог публикации

Честата смяна на пелените на вашето бебе е от съществено значение, тъй като натрупването на вредни частици може да доведе до образуването на обриви или по-лоши състояния. Понякога обаче те абсорбират толкова добре влагата, че може да не сте в състояние да прецените тяхната влажност, докато не са наситени.

Когато този момент настъпи идва ред на тяхното изхвърляне. Предполагаме че със сигурност това е най-неприятната част за вас, тъй като в повечето случаи лошата миризма са задържа за дълго време. На този етап със сигурност може би се чудите как да се справите с това ?

Универсалното решение на проблема се разполага на конкретната страница в която се намирате и е под формата на хигиенни кошчетата за пелени. Те са на световно доказала се марка с която Кидсо работи усърдно, а това е именно – Tommee Tippee.

Техните практични продукти наистина ще ви бъдат от полза, тъй като са доста иновативни и компактни. Поглеждайки външно, дизайнът на артикулите е доста интересен. Те могат преспокойно да бъдатпоставени в стаята на вашето бебе, като красивите им цветове ще се впишат веднага във всички останали мебели.

По отношение на функционалността им те се състоят от една специализирана система, която дори е вградена в тях. Тя работи безупречно, като заедно с това е изключително надеждна и здрава. Нейната цел е да затваря и опакова индивидуално всички пелени, които постъпват в кошчето. 

Доказано е от редица здравни специалисти, че този начин е много по-безвреден, защото унищожава многократно неприятната миризма и не позволява на бактериите да се размножават. Функционалното приспособление е способно да побира до 28 опаковки, като след това е нужно да замените неговата вътрешност.

Технологичният продукт отговаря стриктно на всички изисквания за безопасност, така че можете да бъдете сигурни в това. За изработката му са използвани само и единствено висококачествена пластмаса.

Хигиената е винаги на първо място щом става въпрос за вашето дете. Ето защо ви съветваме да дадете шанс на продуктите, които ще откриете в Кидсо. Все пак те са водещ магазин в територията на цялата страна и знаят от какво се нуждаете, за да може грижите да преминават безпроблемно и приятно.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими