Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

19 лв. 59 лв.

Торби и кошчета за пелени

Показани са 1-6 от общо 6 артикул(а)

Торбите и кошчетата за пелени са синоним на най-новите технологии, безопасност и висока хигиена около новороденото ни съкровище.

Кошът е практичен аксесоар и помощник в поддържането на свеж въздух и чистота, благодарение на революционната си система за съхранение на употребени памперси. 

Най-важното –  предпазва от неприятни миризми и разпространение на бактерии, така опасни за бебето и неукрепналата му имунна система.

Ние от KIDSO работим с най-добрите производители в бранша – tommee tippee. Тяхната система Sangenic® Hygiene Plus™ опакова и затваря индивидуално всяка пелена. Клинично доказано е, че така се стопира до 100 пъти неприятната миризма, в сравнение с обикновените торбички.

Нещо повече - кошът разполага с иновативен антибактериален филм, който продължава да убива микробите дори във вече опакованата пелена, осигурявайки отлична хигиена и приятен аромат в стаята.

Как работи „това чудо“ ли?  Лесно и удобно е: просто натискате уникалното бутало Easi-Push™,  а то избутва опакованите памперси във вътрешността на уреда за хигиенна защита на макс.

Антибактериалният филм Germ-Seal™ контролира миризмите и не позволява разпространението им. Технологията Twist-lock™ опакова памперсите един по един.

Казано по-простичко – това е уред, който ни спестява лошите и вредни миризми, изглежда стилно, компактно и се вписва чудесно в интериора на всяка стая.

Не излизайте навън да изхвърлите всяка използвана пелена. Не харчете допълнително за ароматизатори, които са вредни за детето. 

В онлайн магазина на KIDSO сме заредили богато разнообразие от кошчета за пелени и аксесоари за тях. Влезте на kidso.bg и разгледайте най-новите ни оферти – цените са достъпни, а асортиментът разнообразен.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими