Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

49 лв. 103 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Столчета без крака

Показани са 1-6 от общо 6 артикул(а)

Подвижните столчета без крака са чудесен вариант за моментите на хранене, споделени съвместно с цялото семейство на масата. Те имат универсални механизми за фиксиране, съвместим с различни видове столове с помощта на многоточковите си предпазни колани. По този начин се прикрепят здраво за облегалката на стола и осигуряват максимална защита на детето. Основата им е снабдена с противоплъзгащи стопери за по-голяма сигурност.

Моделите разполагат с подвижна табличка за по-малките деца, която се премахва, за да може седалката удобно да се пригоди към масата за по-големите и желанието им да се хранят като възрастни с цялото семейство. Столчетата имат опция за регулиране на височината за нуждите, свързани с растежа на детето.

Заради компактните си размери, артикулите са чудесно решение за хранене и навън, като могат да се транспортират навсякъде заради възможността си от сгъване. По този начин те са идеално решение за моменти, свързани с пътувания и почивки.

Седалките са изработени от висококачествени дишащи материи и имат ергономична форма, която нежно придържа детското гръбче в правилна за хранене позиция, като разполагат и с удобни поставки за лактите. Изработката им цели лесна поддръжка и не задържа или попива петна от храна.

Артикулите са преминали нужните тестове за стабилност, свързана с международните директиви, и осигуряват здрава защита на децата по време на целия престой в тях.

Тези практични бустерни модели са подходящи за деца до 3-годишна възраст или за деца до 15 кг. тежест. Създадени са от световни и български марки, изработващи специализирани уреди за бебета и деца, свързани с етапите от тяхното развитие като Lorelli, Cam, Tuc tuc и Chicco. А техният дизайн е ознаменуван с прекрасни, радващи децата мотиви на животни и цветове, като моделите са подбрани в унисекс тонове или са подходящи за конкретния пол.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими