Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

37 лв. 38 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Музикални въртележки

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

По принцип бебешките въртележки се използват за новородени.   Те стават ненужни в момента, когато детето започне да остава за по-дълго само в кошарата .  Това обикновено се случва около петия месец.  Друг сигурен знак, по който можете да се ориентирате е, когато бебето Ви може да вдига ръцете си нагоре или да повдига и сгъва колената си .  Тогава то без да иска може да събори музикалната въртележка и да се нарани.

Ако поставите музикалната въртележка твърде ниско, това е опасно.  Ако тя е твърде високо, детето не я вижда. Новородените бебета виждат на не повече от 30 сантиметра .  Ако сложите музикалната въртележка на повече от това разстояние, бебето не може да я фокусира.  Правилото за поставяне на музикалните въртележки е техните най-ниски части да са на височина от около 50 сантиметра над детския матрак.  Ако детето не я отразява с поглед, не я следи, тогава можете да я пуснете по-ниско.  Никога не оставяйте музикалната въртележка толкова ниско, че детето да може да я достигне с ръка.

Музикалните въртележки са предназначени за новородени.   За тях те са забавни.  Те стимулират техните сетива, учат ги да фокусират и да протягат ръце и крака към играчката.   В ранна детска възраст децата могат да виждат само по-едри и ярки предмети.  В този смисъл музикалните въртележки са нужни за развитието на децата.

Повечето бебешки музикални въртележки разполагат с набор от електронни мелодии.  Те успокояват бебето.  Музикалните въртележки са предназначени за монтаж на бебешка кошара, на столче за пътуване или за таван.

Свързани блог публикации

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими