Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

33 лв. 100 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Музикални въртележки

Показани са 1-12 от общо 12 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

По принцип бебешките въртележки се използват за новородени.   Те стават ненужни в момента, когато детето започне да остава за по-дълго само в кошарата .  Това обикновено се случва около петия месец.  Друг сигурен знак, по който можете да се ориентирате е, когато бебето Ви може да вдига ръцете си нагоре или да повдига и сгъва колената си .  Тогава то без да иска може да събори музикалната въртележка и да се нарани.

Ако поставите музикалната въртележка твърде ниско, това е опасно.  Ако тя е твърде високо, детето не я вижда. Новородените бебета виждат на не повече от 30 сантиметра .  Ако сложите музикалната въртележка на повече от това разстояние, бебето не може да я фокусира.  Правилото за поставяне на музикалните въртележки е техните най-ниски части да са на височина от около 50 сантиметра над детския матрак.  Ако детето не я отразява с поглед, не я следи, тогава можете да я пуснете по-ниско.  Никога не оставяйте музикалната въртележка толкова ниско, че детето да може да я достигне с ръка.

Музикалните въртележки са предназначени за новородени.   За тях те са забавни.  Те стимулират техните сетива, учат ги да фокусират и да протягат ръце и крака към играчката.   В ранна детска възраст децата могат да виждат само по-едри и ярки предмети.  В този смисъл музикалните въртележки са нужни за развитието на децата.

Повечето бебешки музикални въртележки разполагат с набор от електронни мелодии.  Те успокояват бебето.  Музикалните въртележки са предназначени за монтаж на бебешка кошара, на столче за пътуване или за таван.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими