Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

103 лв. 176 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Кантари

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Бебешката везна не е уред от първа необходимост , но е добре да я имате, ако бебето ви има здравословни проблеми или ако се притеснявате как наддава и колко мляко приема. 

Като цяло дигиталните (електронни) везни са по-точни , стига батериите им да са добре заредени. Механичните везни обаче също са достатъчно точни, ако са правилно калибрирани и добре поддържани.

Бебешките везни трябва да бъдат калибрирани поне веднъж седмично .

След първите 2 – 3 седмици , ако се развива добре, бебето може да бъде претегляно не по-често от веднъж месечно , докато навърши 6 месеца Между 6 и 12-месечна възраст не е необходимо да измервате теглото му по-често от веднъж на три месеца .  Честотата на използване на везната зависи от това дали бебето наддава равномерно на тегло, или се редуват периоди на свръхнаддаване с такива на застой. По-честото мерене се налага и когато бебето има здравословни проблеми или проблеми с храненето.

Ако това е домашната ви везна и бебето е било чисто , не е нужно да я почиствате след всяко мерене. Достатъчно е да стои покрита със стерилна кърпа до следващото мерене. Ако обаче споделяте везната със своя съседка или приятелка или имате две бебета, почистването след всяко мерене е задължително – в противен случай може да бъде предадена инфекция.

Не почиствайте везната с алкохол или спирт, защото това може да повреди покривния материал или LED дисплея . Първо почистете със сапун и вода , после поставете фина стерилна кърпа или салфетка . По този начин не само ще избегнете директния досег на малкото телце до изкуственото покритие, но и ще намалите риска от простуда.

Ако я вземете от проверен източник и се погрижите да бъде правилно калибрирана, везната под наем е добър начин да си осигурите информация за храненето на бебето .

Като родител искате да знаете всичко и да бъдете информирани за всички аспекти от развитието на вашето дете – дали е спало достатъчно, дали е нахранено, обърнато ли му е достатъчно внимание. С везната ще можете да следите редовно теглото на вашето бебе , за да бъдете спокойни, че наддава според нормата за възрастта си.   Уредът е много полезен и когато бебето е на кърма, но майката не може да прецени дали количеството, което поема, му е достатъчно (в този случай везната се ползва непосредствено преди и след хранене) . При всички случаи трябва да знаете, че водещо е общото състояние на детето , а не показанията на везната. Няма място за излишна тревога, ако то е: здраво активно спокойно храни се добре не е нито нервно, нито отпуснато и сънливо

За да претеглите правилно детето си, трябва да го съблечете напълно голо – без дрехи и памперс.

За да претеглите правилно детето си, трябва да го съблечете напълно голо – без дрехи и памперс .

Свързани блог публикации

С помощта на този уред, родителите ще могат да следят за естественото наддаване на тегло на тяхното бебе и ще бъдат спокойни, като всеки един момент могат да проверяват неговите стойности.

Дигиталната електронна везна е проектирана с форма, следяща растежа на детското тяло  като може да измери теглото на детето в седнало или легнало положение. Нейната ергономична форма на ваничката и заоблени краища гарантират безопасно отчитане на телесната маса, като дори е възможно целия процес да се превърне в момент на забавна игра.

Моделите са със изключително стабилна конструкция, разполагаща с две платформи със различно побиране на стойности. Едната отмерва тежест до 20 кг. , а другата е предназначена за повече издръжливост на килограмидо 50 кг.

Този продукт ще служи на родителите дълго време, защото е снабдена с индикатор за консумация на батерията и претоварването. Прецизното отмерване е снабдено със специална система, която измерва правилните параметри, дори когато бебето мърда и не иска да стои мирно.

Везните са снабдени с еко режим на спестяване на енергия.  Това значи, че имат специален индикатор за отчитане на активност, като след 30 секунди извън употреба, уредът се изключва автоматично.

Продуктите са прекрасно решение за всеки родител, който е скаран с цифрите и не помни подробности от предходното теглене. Чрез запаметяване на последните стойности на бебето, всеки родител може спокойно да  следи колко точно грама качва неговото дете без притеснение.

Моделите са изработени чрез тестови изследвания за стабилност и сигурност по Европейските стандарти за качество и са сигурен помощник на родителите след раждането. Произведени са от полската марка BabyOno и италианската Chicco, които вярват в своите уреди и целят безгрижно и щастливо детство и родителство.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими