Био масло против стрии за бременни, 100 мл

33687484
Trustpilot stars
Цена: 19,95  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.1 кг

Години: 0+ месеца
Разфасовка: 100 мл
Пол: Унисекс
Състав: Съставки (INCI): Butyrospermum Parkii (Карите) Butter*, Cocos Nucifera (Кокос) Oil*, Mangifera Indica Seed (Манго) Butter*, Theobroma Cacao Seed (Какао) Butter*, Tapioca (Тапиока) Starch*,Prunus Armeniaca Kernel (Кайсия) Oil*, Tocopherol/Helianthus Annuus Seed Oil (Витамин E)** *Био сертифицирана съставка **Натурален произход 99% био сертифицирани съставки / 100% натурални съставки
Начин на употреба: Подходящ за ежедневна употреба по време на и след бременност. Има благотворно действие при тийнейджъри в периода на бързо израстване. Нанесете с нежни масажни движения след душ на засегнатите зони. Разнесете до пълно попиване. Да се пази далеч от деца! Да се избягва контакт с очите! Да не се употребява при алергия към някоя от съставките! При наличие на обрив или зачервяване – не използвайте продукта!
Не съдържа: химикали, петролни деривати, консерванти, ГМО и синтетични съставки.
Съхранение: На сухо и хладно място. Далеч от пряка слънчева светлина
Държава на произход: България

Допълнителни характеристики: Универсално масло за защита от стрии, което е подходящо за всички възрасти при покачване на килограми или сваляне, за бременни и за тийнейджъри. То хидратира кожата в дълбочина, подобрява еластичността и я подпомага да се регенерира, когато е подложена на бързо разтягане. Избрахме ценното масло от семена на манго,защото е богато на витамини А, Е и Ц. Има силни антиоксидантни, антибатериални и антимикробни свойства. Всички тези ценни активни вещества, които се съдържат в натуралното студенопресовано масло от манго, доказано подобряват производството на еластин и колаген.
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими