Чаша с накрайник, 10+ м. и картинка от анимационния филм CARS I AM SPEED

23_44187
Trustpilot stars
Цена: 10,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг

Чаша с накрайник за деца и с картинка от анимационния филм CARS I AM SPEED.

Вместимост 265 мл.

Не съдържа бисфенол А (ВРА).

Модел чаша: Cars
Цвят: Многоцветен
Вместимост: 265 мл
Система "без разливане": Да
Накрайник: С твърд накрайник
Възраст: 1+ години
Пол: Момче
Дизайн: Широкото гърло осигурява лесно пълнене и почистване.
Материал: Пластмасова
Състав: Полипропилен
Не съдържа: BPA, бисфенол А, в съответствие с Регламент 10/2011 на ЕС
Възможност за стерилизиране: Да
Възможност за почистване в съдомиялна машина: Да
Ползи: Бебешките чаши подпомагат развитието на децата. За да ги използват, на децата им се налага да използват устата и езика си по нов начин. Тези чаши подпомагат „прехода“ от пиене с биберон, към нормалното пиене на големите хора. Преминаването към „пиене от чаша“ развива лицевите мускули, устните, челюстите и езика, а те имат пряко отношение към развитието на говора и умението за хранене. Когато детето държи чаша от малко, то развива чувството си за баланс и координация – стреми се да не разлива чашата. Така се развиват и навиците за самостоятелно хранене.
Допълнителни характеристики: Подходяща за деца над 10 месеца, нашата чаша с накрайник предоставя идеалната възможност за самостоятелното пиене. С вместимост от 265 мл, тя осигурява достатъчно количество напитки през целия ден. Нейният размер и форма са специално проектирани, за да бъде лесна за захващане от малките детски ръчички и удобна за употреба.
Знаем, че разливанията при самостоятелното пиене от деца са обичайна практика. Затова нашата чаша е снабдена с неразливаем накрайник, който предотвратява изтичанията и поддържа чистотата в дома ви. С тази чаша, не само ще предотвратите нежелани разливания, но и ще спестите време на почистване.
Децата обожават анимационни герои, и автомобилите от филма CARS са сред техните любимци. Нашата чаша е украсена с популярни мотиви от CARS, което я прави още по-привлекателна и забавна за вашето дете. Докато пие от нея, вашето дете ще се наслаждава на своята напитка, като си представя, че участва във вълнуващи автомобилни приключения.
Здравето и безопасността на вашето дете са наш приоритет. Чашата с накрайник е изработена от материали, които не съдържат вредни вещества като BPA, предоставяйки ви пълно уверение за нейната безопасност. Тя съответства на всички изисквания на Регламент 10/2011 на Европейския съюз, гарантирайки ви, че този продукт отговаря на най-високите стандарти за безопасност.
Изберете чашата с накрайник за деца над 10 месеца и предоставете на вашето дете забавен, удобен и безопасен начин за пиене. Тя е перфектният аксесоар както за дома, така и за пътувания. Поръчайте я днес и направете ежедневието си и живота на вашето дете още по-приятни.
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими