• Намалена цена

Чорапи - 2 броя за бебе момиче

41741-030
Trustpilot stars
Цена: 8,10  лв
13,50 лв
Спестявате 5,40 лв
Спестявате 40%
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Момиче
Тегло 0.1 кг
Цвят бежов

Бебешки чорапи до коляното- 2 чифта.

Меки и удобни за комфорта на детето.

Дръж далеч от огън!

  • Стил: Ежедневен
  • Цвят: Многоцветен
  • Сезон: Всесезонен
  • Пол: Момиче
Допълнителни характеристики: Чорапите за деца са много важен аксесоар и неразделна част облеклото.  Те имат важни функции - спомагат тялото да поддържа температурата си, както и предпазва детския крак от протривания или охлузвания от неудобни обувки.  Много често чорапите са с противо плъзгащи характеристики.  В наши дни чорапите се носят като моден акцент - те са често видими, ярки, многоцветни.  Изразяват определено настроение, пристрастия, вярвания или просто искат да привлекат внимание!  При нас ще откриете многообразие от цветове, десени, дължини и дизайни.  Подбираме всеки модел с голямо внимание.  Материалите са винаги най - качествените, най - дълготрайните и подходящи за деца!  Избирайте с удоволствие от най – добрите модели за Вашите деца!
Chicco - комплект от 2 броя сиви чорапи за бебе.  Сетът се състои от чифт чорапи с декорация на червени звезди и от втори чифт раирани чорапи с пета и ластик в бял цвят.  Съставът на всички чорапи е 80% памук, 17% полиамид, 3% еластан.
Купуването в комплекти е гаранция за изгодно пазаруване.  Заради по – голямото количество в една покупка, цената за един брой е по – изгодна.  Така получавате и разнообразие от цветове, които ще подхождат на много и различни комбинации от дрехи.

Поддръжка: Следвайте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими