• Намалена цена

Чорапи с името на бранда за бебе, сив цвят

CH13280-Long
Trustpilot stars
Цена: 7,19  лв
11,99 лв
Спестявате 4,80 лв
Спестявате 40%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Пол Момче
Цвят сив

  • Държава на произход: Италия
  • Стил: ежедневен
  • Цвят: Сив
  • Година: 2021
  • Пол: Момче
  • Материал: 80% памук, 17% полиамид, 3% еластан

Допълнителни характеристики: 

Чорапите помагат да се запази топлината на крачетата на бебето или детето, особено през по-студените месеци. Те също така предоставят допълнителен слой комфорт и защита на нежната кожа на бебешките ходила.
Чорапите могат да предпазят бебешките крачета от някои наранявания, като например надрасквания или нежелани контакти с предмети, когато прохождат. При по – големите деца биха могли да предпазват от надрасквания и наранявания с външни предмети зоната на крака между ходилото и коляното.
За мнозина родители облеклото, включително и чорапите, за бебето е и начин за изразяване на индивидуалността и следване на модните тенденции. Чорапите са много атрактивен моден аксесоар.
Бебетата и малките деца се изпотяват и чорапите могат да абсорбират тази влага, което може да помогне да се поддържа по-суха кожа.
В по-напреднала възраст бебетата често започват да развиват навици за движение, като хващане и плъзгане с крачетата си по повърхности. Чорапите могат да улеснят тези дейности и да предоставят някакъв вид по – добро захващане.
При спортуване и игри на открито чорапите могат да предоставят допълнителна защита и комфорт при различни физически активности на порасналите деца.
Важно е да избирате подходящи чорапи за вашето дете, които са правилен размер и направени от меки, абсорбиращи и дишащи материали, за да се предотвратят неудобства и раздразнения по кожата.
Chicco чорапи за бебе. С името на бранда на ходилото. За бебе момче, в сив цвят. Изработени от мека материя с високо съдържание на памук - 80% памук, 17% полиамид, 3% еластан.
Декорирани с името на бранда в бял цвят.

Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими