Чорапогащник, бял цвят

BHG1621723-white
Trustpilot stars
Цена: 19,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Цвят бял
Пол Момиче

  • Държава на произход: Полша
  • Стил: ежедневен
  • Цвят: Бял
  • Сезон: Есен
  • Година: 2021
  • Пол: Момиче
  • Материал: 95% полиамид, 5% еластан
Допълнителни характеристики: Cool club Чорапогащник, бял за момиче. Ако гардеробът на вашето дете е пълен с рокли и гащеризони, чорапогащниците са чудесен начин да удължите живота на облеклото през по-студените сезони.  Малките не са в състояние да регулират телесната си температура толкова добре, колкото възрастните, така че едно добро правило за вашето бебе е да носи поне един слой дрехи повече от това, което възрастните носят.  Освен това, поддържането на бебешки чорапи обути на тези малки крачета може да се окаже почти невъзможно - а чорапогащниците остават обути.  Това прави чорапогащниците практичен (и сладък) избор за мразовитите дни.
Най-честата употреба на бебешки чорапогащи е под рокля или туника, но има много други сладки начини да ги използвате.  Бебешките гащеризони изглеждат възхитително с чорапогащи, обути отдолу.  Под-панталони или анцуг също се слага чорапогащник – истинските, качествени модели са предназначени да се поставя под други дрехи и да помага да се запази топлината.
Те не само могат да ви помогнат да запазите малките крачета и стъпала топли в студените дни, но също така могат да бъдат сладък и практичен начин за допълване на тоалет.  В зависимост от времето можете да изберете по-дебел плетен чорапогащник или по-тънък найлонов чорапогащник.  Просто се уверете, че сте избрали размер, който пасва удобно на талията и краката на вашето дете, без прекалено стягане.
Cool club  - чорапогащник за момиче в бял цвят.  Материята е тънка и еластична - съдържа 95% полиамид и 5% еластан. Моделът е изчистен и практичен.

Поддръжка: Вижте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими