• Намалена цена

Чорапогащник за бебе момиче, розов

41732-018
Trustpilot stars
Цена: 7,19  лв
11,99 лв
Спестявате 4,80 лв
Спестявате 40%
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Цвят розов
Пол Момиче

Бебешки чорапогащник.

Топла и мека материя, прекрасно се съчетава с дрехите от колекцията на Chicco.

Дръж далеч от огън!

  • Стил: Ежедневен
  • Цвят: розов
  • Сезон: Есен/Зима/Пролет
  • Пол: Момиче
Допълнителни характеристики: Чорапогащникът е неизменна част от детското облекло.  При малките деца той е изключително удобна дреха, даваща свобода на движенията.  В допълнение те не могат да го събуят толкова лесно, колкото биха събули чорапите си.  Не на последно място чорапогащите са и начин да запазим топлината в краката на децата и да си гарантираме, че те няма да простинат.
Когато децата станат по – големи и започнат да посещават детски учебни заведения, отново чорапогащникът е добра алтернатива – носи се от момичетата когато са със пола или рокля и е предпочитан от момчетата за под панталона в студените зимни дни.
Най – добрите чорапогащници винаги съдържат малко количество изкуствена нишка (най – често еластан или ликра).  Това ги прави по – здрави и гарантира, че няма да се отпускат на коленете.  За да бъде удобен чорапогащникът на Вашето дете винаги избирайте модел и размер, който е съобразен с неговия ръст.  Тук сме направили богата селекция от удобни, качествени чорапогащи, които в същото време са и прекрасен моден аксесоар.
Chicco - класически чорапогащник за малки момичета в наситено розово.  Много мек и функционален модел.  Изработен от 93% полиaмиди  7% еластан.  Моделът е класически - изчистен и едноцветен.

Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими