• Намалена цена

Чорапогащник за бебе в сиво райе

CH13786-stripe
Trustpilot stars
Цена: 6,00  лв
10,00 лв
Спестявате 4,00 лв
Спестявате 40%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Цвят многоцветен
Пол Момиче

  • Държава на произход: Италия
  • Стил: ежедневен
  • Цвят: Многоцветен
  • Пол: Момиче
  • Материал: 85%полиамид,10%метално влакно, 5%еластан
Допълнителни характеристики: Чорапогащникът е неизменна част от детското облекло.  При малките деца той е изключително удобна дреха, даваща свобода на движенията.  В допълнение те не могат да го събуят толкова лесно, колкото биха събули чорапите си.  Не на последно място чорапогащите са и начин да запазим топлината в краката на децата и да си гарантираме, че те няма да простинат.
Когато децата станат по – големи и започнат да посещават детски учебни заведения, отново чорапогащникът е добра алтернатива – носи се от момичетата когато са със пола или рокля и е предпочитан от момчетата за под панталона в студените зимни дни.
Най – добрите чорапогащници винаги съдържат малко количество изкуствена нишка (най – често еластан или ликра).  Това ги прави по – здрави и гарантира, че няма да се отпускат на коленете.  За да бъде удобен чорапогащникът на Вашето дете винаги избирайте модел и размер, който е съобразен с неговия ръст.  Тук сме направили богата селекция от удобни, качествени чорапогащи, които в същото време са и прекрасен моден аксесоар.
Chicco - класически двуцветен чорапогащник за малки момичета.  Много мек и функционален модел.  Изработен от 85% полиaмид, 10% метално влакно и  5% еластан. Горната част е по - светъл нюанс, докато долната половина е в по - тъмен нюанс.

Поддръжка: Следвайте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими