Цвички за момиче, жълти

140026
Trustpilot stars
Цена: 24,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Момиче
Тегло 0.4 кг
Цвят жълт

  • Материал горна част: текстил
  • Материал вътрешна част: текстил
  • Материал подметка: изкуствен материал
  • Цвят: Жълт
  • Пол: Момиче
Допълнителни характеристики: Детските цвички целят да предпазят крачетата от натоварването по време на спорт. С тяхна помощ пръстите, възглавничките и свода ще са добре предпазени. Те са гъвкави, за да не ограничават движенията. Леки, за да осигурят комфорт и усещане за свобода. За този модел в златисто, е използвана комбинация от текстил и изкуствен материал. Подметката е с гумена основа, което ще намали риска от подхлъзване и неволно нараняване. Фиксирането им ще е по – сигурно с помощта на ластик. За акцент е избрана бродерия във формата на кончета и подкови в кафяво. 
Цвичките са от съществено значение за художествените гимнастички, танцьорите, трениращите спортна гимнастика и други подобни активности.  Те дават правилната степен на сцепление с пода, докато трениращите деца се движат бързо, като в същото време има достатъчно „хлъзгане“, за да може да се изпълнява невероятни пируети и движения.
Цвичките се предлагат в различни стилове, цветове и материи.  Гимнастичките избират да носят тези, които пасват на краката им и са максимално удобни на пръстите им.  Децата, които използват цвички обикновено носят модели, които съответстват на цвета на кожата им или на цвета на екипа им.
Търсете износоустойчиви цвички, както и по-меки такива, за да могат децата Во да тренират и да се състезават по най-добрия начин. Pferdefreunde - цвички за момиче.  Горната част е от лъскав текстилен материал, а подметката е от изкуствена кожа.  
Поддръжка: Вижте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими