Детска раница - дяволче, черна

SF067-black
Trustpilot stars
Цена: 41,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.3 кг
Цвят черен

Цвят: Черен
Пол: Унисекс
Възраст: 3+ години
Тегло на продукта: 0.230 кг.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Тази 3D раница с форма на симпатично черно дяволче е с обем 11.42 литра и собствено тегло от само 0.310 кг. Тя съвместява удобство с практичност, добра вместимост, лекота и грабващ дизайн – комбинация, която ще я превърне в любимия аксесоар за всяко момченце или момиченце.

Раницата разполага с подплатени регулиращи презрамки, които предлагат добра ергономичност и мекота върху раменете на детето. Горна дръжка предполагат опция за носене в ръка от възрастен или дете, а симпатичните силиконови антенки придават допълнителен реализъм в триизмерния модел.

Основното отделение на раницата се затваря с помощта на устойчив цип, а вътрешността на раницата е разделена на два отделни джоба с помощта на здрава мрежичка.

Раницата е със швейцарски дизайн и е произведена в съотвествие с всички изисквания за безопастност, които са предмет на регулация от страна на българското и общоевропейското законодателство.

Дяволчето се продава в комплект със специално изработена торбичка за съхранение, която ще спомогне за запазване на безупречния външен вид на аксесоара дори в периодите, в които той не търпи интензивна употреба.

ПОЛЗИ:

Раниците Supercute са предназначени за деца в детска или предучилищна възраст.  Те са с решени в ярки цветове и форми вдъхновени от природата или анимационни герои – пчела , калинка, кактус, еднорог и други.  С тях децата приемат чантата и като тяхна играчка.  Различните форми им позволяват да се самоизявят, да покажат себе си по собствен начин.
Често това е първата детска раница.  Тя освен за забавление има възпитателен ефект – учим детето на отговорност и грижа към личните си вещи.  Благодарение на това, че раницата е третирана като любима играчка, децата успяват да създадат и отношение към вещите си – не ги забравят, а напротив – винаги се стремят да са в любимата им раница.
Освен характерните форми, раниците са в няколко размера – от варианти, в които детето побира всички свои по-необходими вещи, до по-малки и стилни чантички, които побират ключове, малко монети и мобилен телефон.
Раниците имат дискретен колан за родителски контрол.  Благодарение на него винаги ще сте сигурни, че детето няма да изскочи по невнимание на улицата, пред някой велосипедист или ще стресне някой домашен любимец в парка.
Раницата е с твърда коруба.  Така всички вещи в нея са защитени и няма да се счупят или смачкат.  В същото време въпреки тази структура, вложените материали са такива, че да не правят раницата твърде тежка за детето.  Презрамките на раницата са регулируеми.  Така тярасте заедно с детето Ви.  
Вътрешната чат на раниците Supercute е рационално организирана – с прегради и ципове, а при някои модели има и джоб от мрежест плат.  Организацията на различните модели е различна и можете да я видите на продуктовите снимки.
Раниците са в по-малък размер – подходящи са за деца, които ходят на детска градина.  По-малката раница, с по-необичайна форма е предвидена да „пасва“ на гърба на по-малки деца, без да им тежи.  Раниците отговарят на всички стандарти за детска безопасност и имат сертификати за това.

https://www.youtube.com/watch?v=CRlawi799eI
Марина Иванова
2020-07-12 02:59:00
Comment rating
Предимството на тази малка черна чанта е, че допълнително към нея има специално изработена торбичка за съхранение и така няма да се цапа в периодите, в които дъщеря ми не я използва.

Николина Янева
2020-07-10 18:44:00
Comment rating
Тази черна чанта с дяволче толкова много се хареса на дъщеря ми, когато разглеждахме, подходящи за нея ранички, че веднага решихме да я поръчаме, заради страхотния дизайн.

Влади Симова
2020-07-09 07:35:00
Comment rating
Много приятен дизайн, който се връзва с всички дрехи на момиченцето ми, също съм впечатлена от лекотата на детската раничка, защото много често попадаме на много тежки чанти, които изгърбват гръбчето на децата.

Владя Чаушева
2020-07-09 03:54:00
Comment rating
Дъщеря ми смята, че вътрешните джобчета са много удобни за по-малки неща, които много често губи, затова сме много щастливи и двете, че я купихме.

Андреан Георгиев
2020-07-08 20:37:00
Comment rating
3D дизайнът прави тази черна чантичка изключително интересна и грабва окото много лесно . Приятелчетата на дъщеря ми толкова ги впечатли, че до едно си я купиха.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими