Детска раница - дяволче, червена

SF067-red
Trustpilot stars
Цена: 41,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг
Цвят червен
Пол Унисекс

Цвят: червен
Пол: Унисекс
Възраст: 3+ години
Тегло на продукта: 0.230 кг.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Детска раница дяволче в червен цвят.  Предназначена е за деца на възраст над 3 години.  Раницата е с твърди стени, което позволява вещите в нея да не се мачкат, чупят или деформират.  В същото време продуктът е създаден да не тежи прекалено много на етето – масата на раницата е само 230 гр.  Приблизителният размер на раницата е 20 см Х 20 см Х 10 см (дълбочина).
Раницата е с регулиращи се презрамки, които можете да адаптирате към височината на Вашето дете.  Към раницата има предпазан колан, който се закача на нея.  С него можете да държите детето под контрол – сигурно и безопасно, без да се притеснявате, че то ще изскочи на улицата при колите или ще поеме в друга небезопасна посока.

Все пак неправилната раница може да доведе до доста проблеми в дългосрочен план от които няма да останете доволни. Най-често те се пораждат от неудобство и засягат предимно структурата на детето, така че бъдете много внимателни при изборът им.

Ако сте отчаяни и изморени от продължителното търсене можем да ви уверим, че се намирате на правилното място. Детската раница с формата  на дяволче е повече от перфектна и ние ще се постараем да ви обясним защо е идеална за вашето дете.

Ползи: Да започнем първо с техническата част на продукта. Неговата функционалност и практичност са извън рамките на общоприетото, което е повече от видно. Причината да я изберете пред всички други видове се крие в нейният  малък и компактен размер.

Той от своя страна ще позволи на малчугана ви да вземе само най-нужното. По този начин той ще се научи да бъде организиран и следователно приспособлението няма да му тежи. Липсата на тежест допринася за така същественият комфорт. Удобството ще го предпази от евентуални повреди и изменения в неговата структура.

Освен това с малката раничка детето ще се чувства стилно, тъй като външният вид е напълно зашеметяващ. Дизайнът разполага с едно основно отделение, което е повече от  достатъчно за съхраняването на всичко нужно за учебните часове.

Производителят – Supercute, се е постарал за абсолютно всичко, така че със сигурност няма да останете разочаровани. Продукта е произведен според изискванията на Европейският съюз за стандарт и безопасност.

Като цяло материалите използвани за изграждането на приспособлението са от високо качество. Те гарантират уникална и ненадмината здравина. Това се отнася включително и за презрамките, които по-принцип са доста слаба страна на всички видове раници.

ПОЛЗИ:

Раниците Supercute са предназначени за деца в детска или предучилищна възраст.  Те са с решени в ярки цветове и форми вдъхновени от природата или анимационни герои – пчела , калинка, кактус, еднорог и други.  С тях децата приемат чантата и като тяхна играчка.  Различните форми им позволяват да се самоизявят, да покажат себе си по собствен начин.
Често това е първата детска раница.  Тя освен за забавление има възпитателен ефект – учим детето на отговорност и грижа към личните си вещи.  Благодарение на това, че раницата е третирана като любима играчка, децата успяват да създадат и отношение към вещите си – не ги забравят, а напротив – винаги се стремят да са в любимата им раница.
Освен характерните форми, раниците са в няколко размера – от варианти, в които детето побира всички свои по-необходими вещи, до по-малки и стилни чантички, които побират ключове, малко монети и мобилен телефон.
Раниците имат дискретен колан за родителски контрол.  Благодарение на него винаги ще сте сигурни, че детето няма да изскочи по невнимание на улицата, пред някой велосипедист или ще стресне някой домашен любимец в парка.
Раницата е с твърда коруба.  Така всички вещи в нея са защитени и няма да се счупят или смачкат.  В същото време въпреки тази структура, вложените материали са такива, че да не правят раницата твърде тежка за детето.  Презрамките на раницата са регулируеми.  Така тярасте заедно с детето Ви.  
Вътрешната чат на раниците Supercute е рационално организирана – с прегради и ципове, а при някои модели има и джоб от мрежест плат.  Организацията на различните модели е различна и можете да я видите на продуктовите снимки.
Раниците са в по-малък размер – подходящи са за деца, които ходят на детска градина.  По-малката раница, с по-необичайна форма е предвидена да „пасва“ на гърба на по-малки деца, без да им тежи.  Раниците отговарят на всички стандарти за детска безопасност и имат сертификати за това.

https://www.youtube.com/watch?v=CRlawi799eI
Г. Богоева
2020-07-11 15:35:00
Comment rating
Синът ми кара червена тротинетка и му поръчах тази детска раница-дяволче, получи се страхотна комбинация и той с голямо удоволствие си я носи и кара тротинетка в парка.

Силви Терзиева
2020-07-11 10:18:00
Comment rating
Поръчах раницата на дъщеря ми да си я носи докато кара колело в парка, много й хареса зашеметяващият външен вид

Дона Кушева
2020-07-08 09:27:00
Comment rating
Разгледахме в сайта всички модели на детските раници Supercute. Дъщеря ми не успя да си избере само една, хареса всичките, но накрая се уговорихме и поръчахме две раници: тази с дяволчето и една розова пчеличка. Много им се радва.

Йорданка Илкова
2020-07-07 11:08:00
Comment rating
Детската раница-дяволче е много удобна за детето, лека и с дебели и регулиращи се презрамки. За този модел и дизайн цената е много добра.

К. Събева
2020-07-03 16:20:00
Comment rating
Подариха ни тази раница. Моята дъщеря много я хареса не беше виждала досега такъв модел, беше впечатлена.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими