• Намалена цена

Детско легло, Frozen

23_189
Trustpilot stars
Цена: 268,94  лв
488,99 лв
Спестявате 220,05 лв
Спестявате 45%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 35.6 кг
Пол Момиче
Цвят Син
Възраст 5+ години

Размери: 100 x 180 x 82 см.

Тип: Детско легло
Цвят: син
Възраст: 5+ години
Допустимо тегло на детето: 40 кг.
Пол: Момиче
Размер с табли: 100 x 180 x 82 cm.
Включен матрак: Не
Вградени чекмеджета: Не
Размер матрак: 100 х 180 см.
Нето тегло: 20.2 кг.
Бруто тегло: 23.2 кг.
Материал: MDF
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: С многогодишен опит и натрупани знания, испанската марка Stor се превърна във водещ производител на мебели и аксесоари за деца. Нейните продукти не само съблазняват с визуалната си привлекателност, но и се гордеят със Сертификат, който удостоверява, че са произведени в съответствие с високите стандарти на европейския стандарт UNE EN: 14749: 2016, гарантирайки тяхното непревзходимо качество.
Леглото, което представяме, е произведено от качествен MDF и с използване на бои на водна основа, което подчертава ангажимента на марката към безопасността и здравето на вашето дете.
С помощта на вълшебните героини от "Frozen", стаята на вашето дете се превръща в истински фантастичен свят. Принцесите от "Frozen" не просто украсяват стаята, те я запълват със сърце и вълшебство, предоставяйки на вашето дете уютно и пъстро пространство.
Вие имате свободата да комбинирате този модел с други мебели от същата серия, което предоставя възможност за създаване на хармонична детска стая. Леглото може да бъде използвано с какъвто и да е еднолицев или двулицев матрак (матракът не е включен в комплекта), като ви предоставя гъвкавост и дълготрайна употреба.
За ваше улеснение, имайте предвид, че продуктът ще бъде доставен в разглобено състояние, но с подробни инструкции за монтаж. Така вие не само инвестирате в стил и качество, но и във възможността да създадете стая, която е истински като приказка и кът за мечти за вашето дете.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими