• Намалена цена

Детско легло, Cars

23_219
Trustpilot stars
Цена: 268,94  лв
488,99 лв
Спестявате 220,05 лв
Спестявате 45%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 35.6 кг
Цвят Многоцветен
Пол Момче
Възраст 5+ години

Размери: 100 x 180 x 82 см.

Тип: Детско легло
Цвят: Многоцветен
Възраст: 5+ години
Допустимо тегло на детето: 40 кг.
Пол: Момче
Размер с табли: 100 x 180 x 82 см.
Включен матрак: Не
Вградени чекмеджета: Не
Размер матрак: 100 х 180 см.
Нето тегло: 20.2 кг.
Бруто тегло: 23.2 кг.
Материал: MDF
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Марката Stor, произхождаща от Испания, е водещ производител на мебели и аксесоари, създадени специално за деца. С гордост обявяваме, че нашите продукти се отличават със сертификат, гарантиращ съответствие с високите стандарти на европейския стандарт UNE EN: 14749: 2016, което е залог за тяхното надеждно и безопасно използване.
Леглото, което ви предоставяме, е изработено изцяло от висококачествен MDF, като боите, използвани при производството, са на водна основа. Това не само подчертава нашето внимание към детското здраве, но и гарантира дълготрайност и издръжливост на продукта.
С помощта на обичаните герои от анимационния филм "Cars", вие имате възможността да внесете доза приключенска и игрива атмосфера в детската стая. Тези смешни и забавни герои от детското филмче ще се превърнат в непосредствена част от ежедневието на вашето дете, предоставяйки безброй възможности за забавления и игри.
Този модел може лесно да се комбинира с други мебели от същата серия, позволявайки ви да създадете нестандартно и интересно пространство, подходящо за игри и ежедневни занимания. Леглото е подходящо за използване както с еднолицев, така и с двулицев матрак (матракът не е включен в комплекта), което предоставя гъвкавост и функционалност на продукта.
Моля, обърнете внимание, че продуктът ще бъде доставен в разглобено състояние, но с подробни инструкции за монтаж, за да ви улесним в създаването на прекрасно пространство в детската стая.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими