Домашни пантофи мики маус унисекс

2300003370
Trustpilot stars
Цена: 29,50  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 49 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Момиче

Домашни пантофи за момиче или момче с 3D детайли.

Състав: Полиестер

  • Държава на произход: Китай
  • Цвят: Червен
  • Сезон: Всесезонен
  • Пол: Момиче
  • Материал горна част: полиестер
  • Материал вътрешна част: полиестер
  • Материал подметка: полиестер
  • Стил: Ежедневен

Особености на продукта: Страхотен модел с апликация на Mikey Mouse, в който Вашето малко дете ще се влюби.
В предната част на модела има пришити ушички.
Пантофите са в свеж червен цвят, с мека и деликатна подплата, благодарение на която крачетата на Вашето дете ще бъдат защитени.
Подметката е мека и със зони против хлъзгане

Поддръжка: Следвайте инструкциите зададени от производителя

ПОЛЗИ:

Обувките за дома са част от културата на някои нации и съществуват от векове.  В Азия (по-специално Корея и Япония) в дома си хората са носели домашни чехли.  Причината за това е било, че в домовете си хората са седяли седнали на пода или са спели на пода или на легла много по-ниски от настоящите.  Тези хигиенни съображения са се пренесли в световен мащаб.  Като цяло има седем причини да се носят домашни пантофи:
Предпазват децата от настиване и разболяване.  Домашните обувки са леки и удобни.  В същото време са разумно решение да пазите детския крак от температурни промени и/или влага или вода от сервизните помещения в къщи.  Така детето няма да се разболее.
С тях детето е по-малко вероятно да се подхлъзне.  В помещения с гладки и твърди подове, както и в сервизни помещения, където има разлята вода има опасност да се подхлъзнете по невнимание.  Ако детето е обуто с домашни пантофи, този риск е сведен до минимум.
Създавате навици на детето да не ходи с обувките от улицата у дома и така държите дома си чист и безопасен.  Ако всички у дома спазват правилата за смяна на домашни обувки и обувки за улица домът Ви ще е по-чист и по-безопасен откъм бактерии.
Чехлите предпазват от предаването на кожни заболявания – гъбички.  Това е особено важно при посещение на обществени заведения – като детски градини.
Чехлите удължават живота на чорапите – те не се изтъркват толкова бързо, късат се по-бавно и разбира се, замърсяват се много по-малко.
Детето е със защитен крак.  По-малко вероятно е да се нарани, ако по случайност се удари на някоя вещ в дома си.
Обуват се и се събуват лесно, което ги прави и лесни за употреба от детето.  Те са и леки и за детето те не са препятствие или неудобство.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими