• Намалена цена

Етажерка 2 нива - Star Wars

23_195
Trustpilot stars
Цена: 43,44  лв
78,99 лв
Спестявате 35,55 лв
Спестявате 45%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 5.8 кг
Пол Момче
Цвят Многоцветен

Размери: 51 х 50 х 25 см.

Тип: Етажерка
Цвят: Многоцветен
Пол: Момче
Размер: 51 х 50 х 25 см.
Размер на опаковката: 30,5 x 56,5 x 10,5 см.
Нето тегло: 5 кг.
Бруто тегло: 6 кг.
Материал: MDF
Покритие: боя на водна основа
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Стилна стенна етажерка на две нива, произведена от водещата компания за детски мебели, Stor - Испания. Тази уникална етажерка е създадена с една цел - да предложи не само функционалност, но и стил в детската стая.
С размери 51 см в ширина, 50 см в дължина и 25 см в дълбочина, тя предоставя достатъчно пространство за съхранение на книги, играчки и други вещи, които вашето дете обича. Нейната двуниво структура е идеална за подреждане на предметите така, че те да бъдат лесно достъпни и на вашето дете.
Но това не е всичко - етажерката е брандирана с обичаните герои от световноизвестната сагз "Междузвездни войни", което я прави не само функционално, но и забавно допълнение към детската стая. Стенната декорация с героите от "Star Wars" носи настроение и приключение във всяка стая.
За по-голяма сигурност и безопасност, страничните стени на етажерката са изработени с закръглени горни ъгли, което предпазва от възможни наранявания при игра и движение около нея. Този аспект е от особено значение, тъй като знаем, че безопасността на вашето дете е на първо място.
Можете да комбинирате тази стенна етажерка с други мебели от същата серия, декорирани със същите герои от "Междузвездни войни", за да създадете хармоничен и завладяващ интериор в детската стая.
За ваше улеснение, етажерката се доставя разглобена, но включва подробни инструкции за монтаж. При закрепването й към стената, моля бъдете внимателни и следвайте инструкциите, за да осигурите стабилност и сигурност. Така детската стая може да се превърне в място на вдъхновение и игра, пълно с невероятни герои от "Междузвездни войни".

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими