• Намалена цена

Етажерка 2 нива - Cars

23_215
Trustpilot stars
Цена: 63,19  лв
78,99 лв
Спестявате 15,80 лв
Спестявате 20%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Момче
Тегло 5.8 кг
Цвят Многоцветен

Размери: 52 х 50 х 25 см.

Тип: Етажерка
Цвят: Многоцветен
Пол: Момче
Размер: 52 x 50 x 25 см.
Размер на опаковката: 30,5 x 56,5 x 10,5 см.
Нето тегло: 5 кг.
Бруто тегло: 6 кг.
Материал: MDF
Покритие: боя на водна основа
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: С нашия удобен стенен рафт от колекцията "Cars", вие ще организирате моментално книгите, тетрадките, учебниците и всички малки съкровища на вашето дете по начин, който е същевременно бърз и ефективен. Заедно с невероятния герой McQueen и неговите вярни приятели, вашият детски кът ще се превърне в истинско вълшебство.
Рафтът е изработен от висококачествен MDF, който гарантира здравина и дълготрайност. Този модел е украсен с образите от "Колите", чиято популярност е безспорна, и с тематичните цветове - червено, жълто и бяло, които придават допълнително забавление и игривост на детската стая.
За максимална сигурност и стабилност, моля закрепете рафта плътно към стената, използвайки подходящите елементи за тази цел. Зная, че безопасността на вашия малчуган е от решаващо значение, и точно затова сме взели всички предпазни мерки.
Нашата испанска марка се гордее със сертификат, който удостоверява съответствието на всички наши продукти с високите стандарти на европейския стандарт UNE EN: 14749: 2016. Това е доказателство за качеството и надеждността на всичко, което произвеждаме.
Можете да комбинирате този стенен рафт с други мебели от същата колекция, създавайки общо съгласуван и стилен интериор на детската стая. Обаче, имайте предвид, че ще получите продукта в разглобено състояние, но не се безпокойте - в комплекта има подробни инструкции за монтаж, които ще ви улеснят процеса.
С този стенен рафт и обичайните герои от "Cars", детската стая може да се превърне в място на приключение и вълшебство, където вашето дете с удоволствие ще се занимава и учи.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими