• Намалена цена

Футболна врата с мрежа, размери: 55,5 х 88 х 45,5 см., топка и помпа

MT403302
Trustpilot stars
Цена: 13,27  лв
15,99 лв
Спестявате 2,72 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Момче
Тегло 1.3 кг
Цвят син

Възраст: 4+ години
Цвят: Син
Сезон: Лято
Пол: Момче
Брой играчи: 1 +
Размер: на врата (В/Ш/Д): 55,5 х 88 х 45,5 см на топка: ф 14 см
Тегло на продукта: 1.050 кг
Комплектът съдържа: футболна врата с мрежа, топка, ръчна помпа
Материал: Пластмаса/ гума
Ползи: Спoмaгa зa paзвитиeтo нa мycĸyлaтypaтa, ĸoopдинaциятa и възпитaвa любoв ĸъм cпopтa y дeцaтa.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Спортният комплект за игра на футбол на GT съдържа сглобяема врата с размери 55,5 см х 78,5 см х 45,5 см и топка с диаметър 10 см – размери, изключително подходящи за най-малките спортисти на възраст около и над четири години.

Конструкцията на вратата се сглобява и разглобява само с няколко елементарни движения, без нужда от допълнителни инструменти, приспособления или специални умения. Тя може безпроблемно да бъде пренасяна както в цялост, така и на съставните си части, в зависимост от крайната ви дестинация.

Компактните размери на играчката в разглобено състояние позволяват лесното й превозване в багажника на колата. Така футболният комплект може да ви придружава по време на семейната ви почивка на село, в планината или на брега на морето. Защото, както добре знаете – на света няма място, където да е неуместно да се насладите на една добра футболна игра.

Ползи: По време на най-ранните си занимания с футбол, детето постепенно ще се запознае с концепциите за точност, динамика, отборна игра и съревнование. Неговото разбиране за играта ще бъде силно повлияно от намесата на възрастния, затова можете да изберете да наблегнете на различни аспекти от спортната игра – от забавлението, до желанието за победа, смисълът на феърплея и ползите от активния начин на живот.

Възпитанието на любов и уважение към спортните занимания и играта на открито е основата на отглеждането на всяко здраво, будно и интелигентно дете. Различни проучвания свързват физическата активност на открито с подобряване на здравословните показатели, по-добро представяне в училище и значително по-добро психо-емоционално състояние в дългосрочен план.

Борислава Маркова
2020-08-31 23:15:42
Comment rating
Много съм доволна
Доволна съм от направената покупка. Дано излезе и качествено, както и други купувачи са споделяли мнение.

И. Цветков
2020-07-12 14:55:00
Comment rating
Доволен съм от качеството на продукта. Вратата е издържа на ударите на топката и засега не съм имал никакви проблеми с разглобяване. Определено препоръчвам на всички, които търсят високо качество на ниска цена! Не мисля, че може да се намери по-добро!

Н. Налбантова
2020-07-12 10:20:00
Comment rating
Всички части от този комплект са с високо качество, включително и топката. Вратата е много лека и лесна за пренасяне и най-хубавото е, че е толкова издръжлива, че децата да могат да си играят навън без да се притесняват, че могат случайно да я счупят.

Миро Николов
2020-07-11 12:18:00
Comment rating
Като съотношение цена-качество това е най-добрата врата, която съм намирал. Сглобява се изключително лесно, лека е и може да се носи дори от малкия, който няма много сила. Носили сме я в парка и по градинките и никога не сме имали каквито и да били проблеми.

П. Витякова
2020-07-08 16:28:00
Comment rating
Комплектът е много компактен. Носим си вратата навсякъде без никакви затруднения. Достатъчно лек е, че и децата сами да си го носят. А сглобяването е повече от елементарно, няма нужда от инструменти или някакви умения! Определено си заслужава покупката и ще си го ползваме още много години!

К. Младенова
2020-07-08 10:55:00
Comment rating
Много съм доволна от този продукт! Взехме го за подарък на малкия ми син и той не е спирал да играе. Вратата става и за по-големи, брат му също се радва, ритат заедно. Взехме я и на село при баба му, проблем със сглобяването не е имало. Силно препоръчвам!

С. Толева
2020-07-07 19:20:00
Comment rating
Поръчвам сега и втора вратичка и така вече ще имаме мини стадион.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими