• Намалена цена

Играчка за плаж - валяк за изравняване на пясък

HL384066
Trustpilot stars
Цена: 1,65  лв
1,99 лв
Спестявате 0,34 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.1 кг
Цвят многоцветен

Възраст: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 18 х 13 см
Тегло на продукта: 0.135 кг
Материал: Пластмаса
Ползи: Развива въобръжението и творческото мислене на децата.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Детският валяк за изравняване на пясък на Huale е предназначен за игра на плажа или в пясъчника, където детето със сигурност ще прекара голяма част от своите безгрижни летни дни.

Това е един максимално опростен, но истински полезен аксесоар, с който могат да се подготвят перфектните основи за големи и стабилни пясъчни замъци. Защото всички знаем, че надеждната основа е най-сигурната предпоставка за успех на това начинание, еднакво любимо на малки и големи.

Пластмасовият валяк е изработен от здрави и напълно безопасни материали. С джобните си размери от 18 х 13 см, той е лесно преносим и удобен за боравене дори и от страна на най-малките.

Ползи: Валякът за изравняване на пясък има две основни предимства. Първото е с изцяло хигиенен характер и касае предимно градските пясъчници със съмнително съдържание. Заравняването на построените форми, фигури или замъци от пясък с ръце кара немалко родители да потръпват, особено предвид изостреното внимание към хигиената. Използвайки специалния валяк, детето ще има пряк контакт с по-малка част от пясъка – предимство, което не е за пренебрегване в зоните, където детските пясъчници не са поддържани с особено старание.

Второто предимство за валяка за изравняване на пясък е чисто образователно. Тази играчка идва да покаже на най-малките колко важно е поставянето на стабилни основи за техните пясъчни шедьоври. И ако детето Ви все още не е наясно защо замъкът му доста наподобява наклонената кула в Пиза, то сега е момента да му обясните някои неща за законите на физиката и гравитацията.

М. Ангелова
2020-09-09 15:55:00
Comment rating
Супер продукт, не му се чудих много, но то за тази цена какво има да се чуди човек. Взимаме го на площадките, където има пясък и с него приглаждаме всичко, което строим със сина ми.

Явора Р.
2020-09-04 19:50:00
Comment rating
Интересна играчка, не мисля, че някога съм виждала подобна. За мое очудване влиза често в употреба, когато малкият си играе на плажа, явно има за какво да се използва.

Мария Г.
2020-09-02 14:40:00
Comment rating
Взех валяка към друг комплект, който пак поръчах от тук. Не знаех за какво точно ще се използва, но важното е, че синът ми му намери приложение като строи замъци.

Йорданка М.
2020-09-01 17:19:00
Comment rating
Обичайно като строим пясъчни замъци с дъщеря ми ползваме ръцете си за заглаждане. Затова валякът се оказа много добра идея, по-удобно е и не се цапаме чак толкова.

Иво Стаменов
2020-09-01 11:40:00
Comment rating
Не се бях замислял за подобна играчка, но е наистина добра идея, когато се строят замъци. Добро попълнение към другите играчки за плажа е.

Юлияна Алдинова
2020-08-16 10:40:03
Comment rating
Отговаря на описанието
Играчката е като на снимката, доставката беше бърза

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими