Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

378 лв. 378 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Коли с акумулатор

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Родителите могат да избират между: класически автомобили камиони SUV ATV мотори и фермерско оборудване в зависимост от предпочитанията и интересите на детето

Най-често акумулаторните коли и мотори са създадени за деца между 2 и 8 години. Препоръчителната възраст обикновено е изписана на опаковката на продукта.

За деца под 2-годишна възраст също се произвеждат акумулаторни коли , тъй като на тази възраст те вече са започнали да развиват моторните си умения. Тези модели са съобразени с по-ниския ръст и тегло на малчуганите , затова са по-малки и по-леки от тези за по-големите деца.

Когато отговарят на възрастта на детето и заниманията с тях са под постоянен родителски контрол, акумулаторните коли и мотори са безопасни . Важно е внимателно да обясните какво е разрешено и какво не. Имайте предвид, че колите и моторите с батерии могат да бъдат доста тежки и при падане да наранят или затиснат детето.

В зависимост от възрастовата група, когато управляват колите и моторите , децата развиват различни моторни умения, по-специално чувството за баланс и координацията око – ръка.

Свързани блог публикации

Този тип акумулаторно превозно средство помага за общата култура на децата относно пътната обстановка. По този начин те възприемат по-бързо какво е трасе за автомобили, какво е пешеходна зона, как се предпазват пешеходците и т.н. Чрез управляване на колата децата придобиват добра представа за близки и далечни предмети в пространството.

Двигателните умения се доразвиват по време на завиване и избягване на различни препятствия. Започват по-умело да контролират реакциите си като са принудени да спират рязко или да развиват по-висока скорост.

Предложенията от Kidso за коли и джипове ще доставят на детето удоволствие и чувство на свобода. Те са подходящи за деца от 3 до 8-годишна възраст с тегло до 30 кг. и са чудесна идея за подарък.

Снабдени са със следните компоненти:

  • светлинни и музикални ефекти
  • MP3 жак
  • US
  • SD слот
  • дигитален дисплей за отчитане заряда на батерията
  • отварящи се врати
  • LED предно и задно осветление
  • амортисьори на  гумите и др.

Моделите разполагат с предпазни колани и омекотени, кожени седалки. Гумите са изработени от мек EVA материал, който усвоява неравностите по пътя. Моторът разполага с няколко акумулаторни батерии и дистанционно управление за родителски контрол и развива до 7 км/ч чрез 3-степенната си скоростна кутия.

Дизайнът ще впечатли всяко дете и наподобява известни марки на превозни средства, а металическите цветове в алено червено, черно, синьо и други, затвърждават детайлната и фина изработка. Моделите са предоставени от Moni, световен бранд, изобретяващ детско и бебешко оборудване за безгрижно детство с осигурен лиценз от Daimler AG.

Едноместните акумулаторни коли са своеобразен метод за стимулиране детското развитие и различаване на посоките за движение.

Развива рецепторите и подобрява концентрацията върху няколко обекта едновременно, когато детето управлява и заедно с това следи пътната обстановка със статичните обекти.

  • Чрез ръчно управление децата проектират траектория на движения и я следват. Това води до постигане на зададена цел под формата на  приятно развлечение
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими