Филтриране по

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

137 лв. 486 лв.

Години

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Коли с акумулатор

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Този тип акумулаторно превозно средство помага за общата култура на децата относно пътната обстановка. По този начин те възприемат по-бързо какво е трасе за автомобили, какво е пешеходна зона, как се предпазват пешеходците и т.н. Чрез управляване на колата децата придобиват добра представа за близки и далечни предмети в пространството.

Двигателните умения се доразвиват по време на завиване и избягване на различни препятствия. Започват по-умело да контролират реакциите си като са принудени да спират рязко или да развиват по-висока скорост.

Предложенията от Kidso за коли и джипове ще доставят на детето удоволствие и чувство на свобода. Те са подходящи за деца от 3 до 8-годишна възраст с тегло до 30 кг. и са чудесна идея за подарък.

Снабдени са със следните компоненти:

  • светлинни и музикални ефекти
  • MP3 жак
  • US
  • SD слот
  • дигитален дисплей за отчитане заряда на батерията
  • отварящи се врати
  • LED предно и задно осветление
  • амортисьори на  гумите и др.

Моделите разполагат с предпазни колани и омекотени, кожени седалки. Гумите са изработени от мек EVA материал, който усвоява неравностите по пътя. Моторът разполага с няколко акумулаторни батерии и дистанционно управление за родителски контрол и развива до 7 км/ч чрез 3-степенната си скоростна кутия.

Дизайнът ще впечатли всяко дете и наподобява известни марки на превозни средства, а металическите цветове в алено червено, черно, синьо и други, затвърждават детайлната и фина изработка. Моделите са предоставени от Moni, световен бранд, изобретяващ детско и бебешко оборудване за безгрижно детство с осигурен лиценз от Daimler AG.

Едноместните акумулаторни коли са своеобразен метод за стимулиране детското развитие и различаване на посоките за движение.

Развива рецепторите и подобрява концентрацията върху няколко обекта едновременно, когато детето управлява и заедно с това следи пътната обстановка със статичните обекти.

  • Чрез ръчно управление децата проектират траектория на движения и я следват. Това води до постигане на зададена цел под формата на  приятно развлечение
Продуктът е добавен към желани продукти