Филтриране по

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

17 лв. 71 лв.

Години

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Hello kitty

Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)

Сладкият образ на марката Hello Kitty е неизменен приятел в игрите на момичетата и се предпочита от кокетните представителки на пола. Знаейки това, Kidso предоставя на страницата на магазина находчиви електронни инструменти за стимулиране на творческите умения.

Подходящи за деца над 3-годишна възраст моделите съвместяват различни функции. Децата ще открият различни на брой демо песни, музикални ритми, различни звукови ефекти и инструментали.

Функцията за записване с регулатор за звука и темпото е трайна предпоставка за развитие на певческите и като цяло музикални заложби. Чрез комбиниране на различни клавиши и функции децата ще развият съвместното боравене око-ръка и по този начин ще стимулират и изграждането на фината моторика. Предложенията са идеален модел за първи инструмент и гарантира дълги часове на страхотна игра.

Креативните микрофони, пиана и китари ще доставят на децата истинско забавление, но и опознаване на околния свят. С помощта на различни звуци и цветове, децата:

  • ще асимилират важни знания и качества на предметите
  • ще изградят добра координация и способност да преценят подсъзнателно честотата на звука
  • възможността от лично творчество ще предразположи добре гласовите органи и дихателните пътища, следвайки ритъма на музиката
  • когато децата играят съвместно и трябва да се редуват, това неимоверно ще ги научи на търпение и спортсменски дух
  • докато обсъждат начините на свирене и мелодичните ритми, децата ще изграждат стабилен речников словоред и ще подобрят своите социални техники

Съобразени с детската безопасност, моделите са изработени от качествени пластмасови елементи, които не оказват вреда на детския организъм и среда. Дизайнът е проекция на Hello Kity, изобразяващ веселото коте на фона на свежи цветове и разноцветни детайли.

Като естество на работа, моделите са снабдени с няколко батерии, включени в комплекта за съответния музикален инструмент. Тези симпатични електроники са много подходящи за подарък, който със сигурност ще донесе много щастие на всяко момиче.

Продуктът е добавен към желани продукти