Филтриране по

Брандове

Виж още Виж по-малко

Цена

17 лв. 74 лв.

Години

Виж още Виж по-малко

Hello kitty

Показани са 1-9 от общо 9 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Големите компании за филми и играчки развиват около популярните си герои множество канали за разпространение на техния „продукт“.  Те са във филми, реклами , храна, игри, интернет, социални мрежи .  Децата лесно достигат до тях през телефона си, през компютъра си или ги виждат по любимите си телевизии.  Посланието им е едно и също – те със своите постъпки внушават, че светът на възрасните, пресъздаден от героя , е много атрактивен.  Те внушават на децата, че този свят е желан.  Като стъпка към този „желан свят“ е притежанието на вещи, които притежава героя – брандирани дрехи и обувки, вещи и аксесоари от бита на детето и други.

Основният въпрос е дали и как децата разбират, че светът изграден от анимационните и филмови герои е нереалистичен и до колко този процес е разочароващ за тях.  В повечето случаи с израстването си децата разбират, че това е измислен свят.  Много често той е измислен с помощ от родители и деца , които участват във фокус групи, където разискват как биха искали да се развиват героите , а компаниите обобщават мненията и героите им „поемат“ в тази посока.  Така се получава смесица от измислен, идеалистичен свят и реалността на възрастните.  С психическото си съзряване децата постепенно „отсяват“ измислицата .  Процесът е много подобен с този на осъзнаване, че приказките, които са им чели като малки са измислени.

Ползите от влиянието на тези анимационни и филмови герои са, че те дават на децата критерии за добро и зло, за красиво и грозно.   Много често децата в различни форми на игра доразвиват героите – рисуват ги, обличат им различни дрехи, дават им различни оръжия.  Това развива тяхното въображение, изгражда у тях естетически критерии.  Много често механизмът „искам да съм като...“ е подсъзнателно целеполагане .  Това е добър начин за развитие на самосъзнание и амбиция у детето.

Част от приходите от продажбата на такива стоки, отиват за авторите – хората, които са създали анимационния или филмов герой.   В голяма част от случаите зад тези герои стоят световни големи компании.  Те контролират всеки продукт, който се произвежда под бранда на техния герой – те се грижат продукта да е естетически издържан и безопасен.  Тяхното име е гаранция, че произведеното с образа и името този герой, е от добро качество, няма вложени вредни материали и е напълно безопасно за Вашето дете.

Сладкият образ на марката Hello Kitty е неизменен приятел в игрите на момичетата и се предпочита от кокетните представителки на пола. Знаейки това, Kidso предоставя на страницата на магазина находчиви електронни инструменти за стимулиране на творческите умения.

Подходящи за деца над 3-годишна възраст моделите съвместяват различни функции. Децата ще открият различни на брой демо песни, музикални ритми, различни звукови ефекти и инструментали.

Функцията за записване с регулатор за звука и темпото е трайна предпоставка за развитие на певческите и като цяло музикални заложби. Чрез комбиниране на различни клавиши и функции децата ще развият съвместното боравене око-ръка и по този начин ще стимулират и изграждането на фината моторика. Предложенията са идеален модел за първи инструмент и гарантира дълги часове на страхотна игра.

Креативните микрофони, пиана и китари ще доставят на децата истинско забавление, но и опознаване на околния свят. С помощта на различни звуци и цветове, децата:

  • ще асимилират важни знания и качества на предметите
  • ще изградят добра координация и способност да преценят подсъзнателно честотата на звука
  • възможността от лично творчество ще предразположи добре гласовите органи и дихателните пътища, следвайки ритъма на музиката
  • когато децата играят съвместно и трябва да се редуват, това неимоверно ще ги научи на търпение и спортсменски дух
  • докато обсъждат начините на свирене и мелодичните ритми, децата ще изграждат стабилен речников словоред и ще подобрят своите социални техники

Съобразени с детската безопасност, моделите са изработени от качествени пластмасови елементи, които не оказват вреда на детския организъм и среда. Дизайнът е проекция на Hello Kity, изобразяващ веселото коте на фона на свежи цветове и разноцветни детайли.

Като естество на работа, моделите са снабдени с няколко батерии, включени в комплекта за съответния музикален инструмент. Тези симпатични електроники са много подходящи за подарък, който със сигурност ще донесе много щастие на всяко момиче.

Начин на плащане
maestro
borica
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими