Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

9 лв. 10 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Костенурките нинджа

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Големите компании за филми и играчки развиват около популярните си герои множество канали за разпространение на техния „продукт“.  Те са във филми, реклами , храна, игри, интернет, социални мрежи .  Децата лесно достигат до тях през телефона си, през компютъра си или ги виждат по любимите си телевизии.  Посланието им е едно и също – те със своите постъпки внушават, че светът на възрасните, пресъздаден от героя , е много атрактивен.  Те внушават на децата, че този свят е желан.  Като стъпка към този „желан свят“ е притежанието на вещи, които притежава героя – брандирани дрехи и обувки, вещи и аксесоари от бита на детето и други.

Основният въпрос е дали и как децата разбират, че светът изграден от анимационните и филмови герои е нереалистичен и до колко този процес е разочароващ за тях.  В повечето случаи с израстването си децата разбират, че това е измислен свят.  Много често той е измислен с помощ от родители и деца , които участват във фокус групи, където разискват как биха искали да се развиват героите , а компаниите обобщават мненията и героите им „поемат“ в тази посока.  Така се получава смесица от измислен, идеалистичен свят и реалността на възрастните.  С психическото си съзряване децата постепенно „отсяват“ измислицата .  Процесът е много подобен с този на осъзнаване, че приказките, които са им чели като малки са измислени.

Ползите от влиянието на тези анимационни и филмови герои са, че те дават на децата критерии за добро и зло, за красиво и грозно.   Много често децата в различни форми на игра доразвиват героите – рисуват ги, обличат им различни дрехи, дават им различни оръжия.  Това развива тяхното въображение, изгражда у тях естетически критерии.  Много често механизмът „искам да съм като...“ е подсъзнателно целеполагане .  Това е добър начин за развитие на самосъзнание и амбиция у детето.

Част от приходите от продажбата на такива стоки, отиват за авторите – хората, които са създали анимационния или филмов герой.   В голяма част от случаите зад тези герои стоят световни големи компании.  Те контролират всеки продукт, който се произвежда под бранда на техния герой – те се грижат продукта да е естетически издържан и безопасен.  Тяхното име е гаранция, че произведеното с образа и името този герой, е от добро качество, няма вложени вредни материали и е напълно безопасно за Вашето дете.

Свързани блог публикации

Пръв приятел на децата са анимациите, които се излъчват всекидневно по телевизионните предавания. Благодарение на тях малчуганите са винаги щастливи и усмихнати, като същевременно с това заредени с позитивната енергия, която излъчват техните любими герои.

Именно поради това вашето дете ще се зарадва изключително много, ако му подарите предмет, който е изцяло изготвен да напомня на неговите симпатични анимирани образи. С тях забавлението ще бъде в пъти повече и съответно по този начин се гарантира, че малкият ще извлече всички ползи от приспособлението.

За да бъде планът успешен обаче е необходимо тези продукти да бъдат достоверни и най-вече висококачествени. В противен случай изживяването няма да бъде толкова възнаграждаващо, колкото принципно се очаква да бъде. За ваш късмет точно такива ще откриете не къде, а в онлайн магазинът на Кидсо.

Тук се разполагат едни от най-качествените и надеждни детски принадлежности. Всички са производство на изцяло автентични брандове, чиято основно цел е да допринесат най-доброто на пазара. В случай че вашето дете е почитател на костенурките нинджа смеем да твърдим, че сте на правилното място.

Върху страницата на която се намирате в момента се разполагат популярните карти Uno, които обаче се отличават от обикновените, защото разполагат с дизайн силно визиращ ненадминатите костенурки. Производителят – Dino Toys, изгражда картите според поредицата, използвайки само качествен картон.

От своя страна този материал е забележително здрав, надежден и безопасен. Картите за игра са създадени съобразно Европейските норми, което ги прави напълно сигурни за употреба от децата. Освен това благодарение на тях детето ви ще успее да развие редица умения към които включваме математическите и отборният дух.

Реално съществуват две основни причини, поради които е редно да гласувате доверие на известният сред всеки магазин на Кидсо. На първо място още при поръчка разполагате с възможността да се насладите на експресно бърза доставка, която се осъществява за не повече от два дни.

Наред с това вие получавате безупречно добро отношение и обслужване. Ако някога имате някакви въпроси към даден артикул, чувствайте се свободни да се обърнете към нашият екип. Те са винаги в готовност да помагат на всеки за всичко, така че не се притеснявайте и позвънете още сега.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими