Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

290 лв. 385 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Ховърборд

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Да , има модели, които са съобразени с особеностите на детското тяло от гледна точка на ръст и тегло. Също така е препоръчително ховърбордовете за деца да бъдат с колела , чийто диаметър е не по-голям от 17 см (6,5 инча). Все пак имайте предвид, че на пазара се предлагат електрически скутери, които не бива да бъдат управлявани от лица под 13-годишна възраст.

„Официалната“ възраст , на която детето може да започне да кара ховърборд, е 8 години . Въпреки това решението да му разрешите да се качи на летящата дъска зависи от това дали то разбира какви са опасностите и отговорностите при използването на приспособлението , както и от умението му да балансира. При всички случаи, дори детето да е навършило 8 години, не го оставяйте да се учи само̀. Когато се качи за пръв път на скутера, поддържайте го, докато свикне да пази равновесие.

На пазара наистина се предлагат самобалансиращи се скутери, които могат да се издигат във въздуха. Разбира се, цената им е значително по-висока от тази на базовите модели.

Батериите на напълно зареден ховърборд издържат средно от 2 до 6 часа в зависимост от модела.

Свързани блог публикации

Ховърбордовете са едни от най-популярните детски играчки, които децата просто обожават. Направете страхотна изненада на своя малчуган като му вземете модерна играчка с много екстри. Разгледайте различните модели хоувърбордове в богатия продуктов асортимент на онлайн магазин Kidso.

Няма съмнение, че играта с ховърборд е супер полезна за развитието на двигателните умения на децата, така че това е играчка, която определено си заслужава инвестицията. Ховърбордовете, които ще откриете в Kidso, са снабдени с разнообразие от иновативни екстри и функционалности като например ярко светене при движение, Bluetooth връзка и много други. Те са с модерен дизайн и предлагат забавление от нов вид за всяко дете. Те спомагат за развиването на отличен баланс и постигането на равновесие у децата.

Предлагат се в различни цветови комбинации, размери, съответстващи на уменията на децата и весели графити щампи, които са харесвани от децата. Ховърбордовете вървят в комплект с различни аксесоари, консумативи като устройства за захранване, упътване за ползване. Развиват максимална скорост от 12км/ч. и постигат максимален пробег с едно зареждане - 20км. Ховърбордовете имат максимален ъгъл на изкачване - 15° и радиус на завиване - 0°.Моделите ховърбордове осигуряват отлична мощност и бързина, но в същото време са безопасни за ползване от децата. Батериите на ховърбордовете са -литиево-йонни от марката Samsung , които имат време за зареждане: 2 -3 часа и са супер издръжливи. Гумите им са направени от естествен каучук, което гарантира тяхната износоустойчивост.

При някои видове ховърборове има вграден говорител с "Bluetooth" връзка. Предлаганите ховърбордове са изработени от качествени и надеждни материали, които предлагат максимална сигурност при ползване. Не съдържат опасни елементи или вещества, които да вредят на детското здраве. Препоръчва се поне в началото карането на ховърборда от детето да се осъществява под наздзор на възрастен. Ховърбордовете за деца в магазина са внос от Великобритания. Високото качество и издръжливост на ховърбордовете се дължи на факта, че са произведени от утвърдени производители като Smart Balance, които са се наложили в производството на оригинални ховърбордове за деца. (Не открих информация за гаранции)

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими