Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

24 лв. 25 лв.

Фризьор

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са комплекти от макети на инструменти, уреди и материали, които представят определена професия, хоби или ежедневно занимание. При момичетата те са най-често – кухни , фризьорски салони , супермаркет, гримове и подобни.

Те позволяват на децата да имитират възрастните . По този начин малчуганите се чувстват значими и пълноценни. В играта си те придобиват знания и умения от света на големите и съзряват по-бързо емоционално.

Най-често тези игри са предназначени за деца над 3 годишна възраст . Прочетете на опаковката и в инструкциите препоръчаната възраст от производителя.

Най-често децата играят по групи. Тъй като тези центрове са занимания от света на възрастните, децата говорят, обсъждат помежду си и взаимодействат по начина (модела) , който са виждали от родителите си. По тази причина игралните центрове предполагат колективни занимания.

Първоначално да . Така те ще подадат „модела“ за определената дейност. В последващите игри децата ще модифицират и доразвиват по свой начин всяка игра.

Свързани блог публикации

Посещаването на фризьорския салон може да бъде положително или отрицателно преживяване за вашето дете. Това се определя в зависимост от неговите знания и ниво на личен комфорт свързано с подстригването на неговата коса.

От друга страна пресъздаването на обстановката на фризьорски салон е отличен начин, с който детето ви ще може да изследва тази практика и да я опознае, за да знае какво да очаква. По този начин въображаемата игра ще представи два типа чувства. 

Те са съответно свързани с това, че малчуганите ще разберат повече за обстановката на всеки салон за красота и заедно с това ще си помагат взаимно, докато се забавляват. Играта между приятели е препоръчителна, тъй като е по-възнаграждаваща.

Но за да се осъществи това първо се нуждаете от комплект, който да преобразува бюрото на вашето момиче в работна маса на фризьорка. Точно такива артикули ще откриете не къде, а именно в Кидсо.

Гамата им от продукти се състои от следните комплекти :

Тази двойна комбинация е силно препоръчителна и ви съветваме да я използвате за подарък. С тяхна помощ малчугана ви наистина ще може да влезе в пълна роля. Детският комплект се състои от всичко необходимо, а когато това го смесите с куклата за прически детето ви ще може смело да експериментира всичко.

Освен това е редно да уточним, че продуктите са с ненадминато качество, така че в това отношение няма за какво да се тревожите. Все пак фризьорските комплекти са на водещи производителите, като – Dino Toys и Koopman. 

Именно поради това тяхната надеждност е повече от перфектна. За изработката на артикулите са използвано само и единствено високонадеждни материали. Това също важи и за всички малки компоненти, които се включват, като странични аксесоари към тях.

Ако не знаете към кого да се обърнете Кидсо е вашето безопасно място. Причината за това е, защото те са водещ представител на детска стока. Техният екип знае от какво точно се нуждаят всички малки принцеси, така че определено ще ви съдейства по всяко време.

Пратките пристигат в екстремно кратък период, така че дори и да не бъдете подготвени, имайте едно на ум, че Кидсо ще се погрижи за всичко.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими