Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

17 лв. 110 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Продавач в супермаркет

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Децата се впечатляват от моментите, когато посетите някой супермаркет, за да пазарувате. Те искат да пипнат, да видят и да опознаят всеки продукт. За тази цел Kidso ви предлага атрактивни модели за пазаруване, с които играта на детето ще се превърне в истинско удоволствие.

Може да заложите на различни комплекти кошници и колички 2 в 1 за пазаруване, забавен супермаркет или детски кантар за измерване на различни хранителни стоки.

Аксесоарите като различни хранителни продукти, плодове и зеленчуци, щанд за нареждане, забавни кошници, които се трансформират с колички и други аксесоари ще създадат реална обстановка като в магазин.  Детето ви ще се впусне в дълги часове на пазаруване и забавление. А защо да не вземе и своята любима играчка като удобно я сложи да седне в количката или кошничката за пазаруване. Така веселбата се удвоява.

С помощта на тези игрални комплекти, които са подходящи за деца над 3-годишна възраст, децата ще надгражда своите знания. Ще се сблъскват с различни цветове и форми, продукти и стоки, които трябва да описват и да запомнят важни за тях отличителни знаци и качества.

Като се включите в забавната игра на вашето дете, може да му съобщавате интересни факти относно предметите като тежест, употреба и предназначение. А децата ще стимулират своето въображение и креативност под формата на забавна ролева игра – продавач в магазин и клиент.

За направата на играчките са употребени безопасни за здравето материали като висококачествена пластмаса и натурално дърво с нетоксично покритие.

Тези прекрасни комплекти ще послужат за страхотен подарък, с който да създадете весел дух в играта на своето дете с приятели. Те са създадени от световни марки, които интерпретират своята идея за приказна забава, съчетана с образователна тематика като Chicos, Dino toys и Buba.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими