Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

15 лв. 16 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Книжки за оцветяване

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Нашите креативни предложения за оцветяване ще позволят на децата да развихрят своето въображение и да се впуснат в невероятните забавления на сортиране и подбиране на подходящи цветове.

Очарователни къщички и пъзели за оцветяване правят самото начинание изключително вълнуващо, дори вълшебно. Тези незаменими атрибути за подобряване на двигателните функции изобразяват увлекателни разкази за рицари и принцеси, изобразяват морския свят, симпатични същества и други весели образи в 2D изображения. Може да заложите на флорални съчетания и пъстрокрили пеперуди, на които децата ще вдъхнат живот със своите многоцветни флумастери и маркери.

Комплектите включват елементи за сглобяване, маркери за оцветяване и лепило за сглобяване. След като вашето дете успее да сглоби своята конструкция, то ще получи своята картинка за оцветяване. След което ще се впусне в дълги часове на забавно запълване на орнаменти с красиви и искрящи цветове. Децата ще задействат важна когнитивна способност, докато редят и сглобяват, защото ще се позоват на своето аналитично мислене и логика. Прецизността и координацията, която трябва да използват, за да си паснат отделните части, ще стимулира фината мотори и сръчността на децата. Докато усвояват употребата на маркерите, малчуганите ще се научат на добър захват и метод за боравене.

Моделите са съобразени с детския растеж като е посочена тяхната употреба от деца над 3-годишна възраст. Изработката от висококачествен картон и други материали се базира на установените в международен план изисквания за качество. Това гарантира тяхната безопасност, като производителите налагат родителски контрол, заради наличието на дребни части и опасност от тяхното поглъщане.

Марките, осигурили тези игри са Educa и Mochtoys, които следват своите собствени визии за качествено забавление, съчетано с важен образователен аспект. Те създават играчки, чиито части пасват перфектно за едно ново изживяване и вълнуващи емоции.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими