Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

12 лв. 18 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Книжки за оцветяване

Показани са 1-20 от общо 24 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Информирайте се с каква цел е нужно блокчето - за вкъщи, за забавление или за училище с образователна цел. Преценете възможностите на детето , типа хартия, нейната подвързия и размера на блокчето – тя варира според това с какво детето ще оцветява – моливи , пастели, боички, пръсти.

Съобразете вида на блокчето с нуждите на детето . Малчуганите до три годишна възраст, които все още се учат да координират своите движения, харесват традиционни блокчета за рисуване и оцветяване – с бели листа А4 , а на корицата – любими анимационни герои. По-големите имат конкретни изисквания и предпочитания – те усвояват форми, цветове, образи, изрязват цветни ленти от гланцовото блокче или лепят стикери. В някои блокчета ще откриете лабиринти, кръстословици, „намери верния път“ и много други занимателни задачи .

Хартиите са най-разнообразни по дебелина, състав, тегло, размери, предназначение . За масова употреба блокчетата за рисуване и оцветяване са с размери А3 и А4 /20.00-27.00/ . Доброкачествената хартия трябва да е непроменлива към светлина, да може да се къса и реже, да е подходяща за използване с различни бои , флумастери, пастели и др. На пазара се предлага и т.нар. Крафт хартия , която служи за изработката на творчески предмети.

Свързани блог публикации

Нашите креативни предложения за оцветяване ще позволят на децата да развихрят своето въображение и да се впуснат в невероятните забавления на сортиране и подбиране на подходящи цветове.

Очарователни къщички и пъзели за оцветяване правят самото начинание изключително вълнуващо, дори вълшебно. Тези незаменими атрибути за подобряване на двигателните функции изобразяват увлекателни разкази за рицари и принцеси, изобразяват морския свят, симпатични същества и други весели образи в 2D изображения. Може да заложите на флорални съчетания и пъстрокрили пеперуди, на които децата ще вдъхнат живот със своите многоцветни флумастери и маркери.

Комплектите включват елементи за сглобяване, маркери за оцветяване и лепило за сглобяване. След като вашето дете успее да сглоби своята конструкция, то ще получи своята картинка за оцветяване. След което ще се впусне в дълги часове на забавно запълване на орнаменти с красиви и искрящи цветове. Децата ще задействат важна когнитивна способност, докато редят и сглобяват, защото ще се позоват на своето аналитично мислене и логика. Прецизността и координацията, която трябва да използват, за да си паснат отделните части, ще стимулира фината мотори и сръчността на децата. Докато усвояват употребата на маркерите, малчуганите ще се научат на добър захват и метод за боравене.

Моделите са съобразени с детския растеж като е посочена тяхната употреба от деца над 3-годишна възраст. Изработката от висококачествен картон и други материали се базира на установените в международен план изисквания за качество. Това гарантира тяхната безопасност, като производителите налагат родителски контрол, заради наличието на дребни части и опасност от тяхното поглъщане.

Марките, осигурили тези игри са Educa и Mochtoys, които следват своите собствени визии за качествено забавление, съчетано с важен образователен аспект. Те създават играчки, чиито части пасват перфектно за едно ново изживяване и вълнуващи емоции.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими