Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 34 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Флумастри

Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)

Ние насърчаваме творческите прояви във всяко дете, защото искаме да заобича изобразителното изкуство и да умее да се изразява като индивидуална личност с личен стил и почерк.

Тези пособия за писане ще позволят на вашето дете да развихри своето въображение и креативно представяне на изображението. Те имат удобен корпус за захващане като с това детето  чувства стабилни своите движения и умения за рисуване. Приспособени за деца над 1-годишна възраст, моделите са с обезопасен заоблен връх и не съдържат ксилен, толуен или други вредни съставки. Разполагат с удобни вентилиращи капачки, които запазват влажността на писците. Мастилото е без миризма, на водна основа и осигурява сияйни цветове и ярки, непрекъснати линии. С тези пособия детето ще стимулира своите двигателни умения, ще засили своето цветоусещане и креативно мислене.

Може да изберете своя перманентен маркер, който рисува върху почти всички повърхности  и не изсъхва, дори когато за дълго време се държи без капачка. Или специалните ни маркери за текстил, с които вашето дете ще има възможността да украси своите дрехи, обувки, възглавнички, раница и други лични вещи. Като невероятен подарък заложете на нашия творчески комплект с бяла дъска и няколко на брой борд маркери с гъба за лесно почистване. А текст маркерите ще послужат за маркиране на важните за вас в текста параграфи в различни документи и книжа.

Тези пъстри модели и комплекти са предоставени от Faber Castell, SES и Stabilo, марки гарантиращи наситени тонове, великолепно изображение и удоволствие за дълги часове на игра. Те изработват висококачествени пособия за развитие на когнитивните и двигателни умения, с които децата ще експонират своя вътрешен свят по креативен и много цветен начин. Те са прекрасно решение за офиса, училищни проекти, за извънкласни занимания у дома и за много други забавни начинания.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими