Филтриране по

Цена

45 лв. 186 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Lego Hidden Side

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Научни изследвания доказват, че децата, които играят с конструктори и мозайки, подобряват своите умения в следните области: двигателни умения и координация между очите и ръцете пространствено мислене речеви и езикови умения нестандартно мислене социални умения ( когато няколко деца играят заедно) логическо (математическо) мислене

Най-често тези занимания се препоръчва да започнат, когато детето е навършило 3-години. Съществуват обаче конструктори и мозайки, подходящи и за по-малките (на възраст от 2 до 3 години) . Прочетете внимателно какво пише на опаковката на продукта – там производителят е указал препоръчителната възраст.

Най-малките деца играят с конструктори и мозайки , чиито елементи са по-големи, по-малко на брой и със заоблени краища (без остри ъгли). Те се сглобяват и разглобяват по-лесно. При по-големите деца елементите стават повече и с по-малък размер , а сглобките изискват повече прецизност .

Дървените конструктори са по-екологични, с по-едри елементи и като цяло са предвидени за игра в по-ранна детска възраст. Тъй като дървото все пак е преминало обработка с бои, лакове и химикали, трябва да се внимава да бъдат безвредни. Пластмасовите елементи позволяват да се създава т по-сложни форми и като цяло имат по-големи възможности. Те обаче се чупят по-лесно, затова родителят трябва да има грижата да ги проверява редовно.

По правило върху опаковката на всички конструктори е посочена препоръчителна възраст – това е един от ориентирите. От значение е и тематичната област на конструктора . Ако детето ви проявява интерес към природата, добре би било да изберете такъв, който съдържа фигурки или елементи с животни, дървета и т.н. Ако обича автомобили, изберете конструктор, с който се правят коли . Важно е да задържа интереса и вниманието на детето, тъй като по този начин то се увлича в играта и развива различни полезни умения . Не избирайте конструктори, които са твърде сложни или изискват умения , които детето все още не придобило. Твърде трудните задачи са неразбираеми за него и не го привличат.

Препоръчително е в първите игри с конструктор или мозайка да участва и родителят. Така детето научава какви са възможностите на играта, а след това го води собственото му въображение и го предразполага към следващи самостоятелни игри. Преди първата игра прочетете инструкциите за употреба на конструктора . Те ще ви покажат какви са неговите възможности и ще ви дадат ценни идеи за игри .

Свързани блог публикации

Световно известната марка – Lego, създава едни от най-иновативните и интересни конструктори. Те са специално изградени да заемат тематичният образ на популярни анимации. По този начин със сигурност ще бъдат в интерес на децата и те ще ги употребяват с вълнение.

Продуктите които се разполагат пред вас са от колекцията – Hidden Side. Тя кани всички деца да се присъединят към един безстрашен екип от ловци на призраци. Тяхната цел е да видят невидимото и да помогнат на света да се възвърни в нормалната си форма.

Тази нова тема включва поредица от строителни комплекти, които може да откриете именно в Кидсо. Комплектите са пълни със страхотна функционалност и тайни изненади, осигуряващи сами по себе си безкрайно забавление по време на изграждането.

Освен това към всеки комплект има включен достъп до интерактивно приложение за смартфон. То подобрява изживяването още повече, но информацията относно него ще я оставим в дискретност, за да може сами да разкриете нейното предназначение.

Ако не знаете какво точно да подарите на вашият подрастващ малчуган може да обмислите именно този вариант. Гарантираме ви, че със сигурност ще му допадне. В допълнение към това конструктора ще му бъде от полза.

Той спомага за развитието на редица умения, които ще му бъдат крайно необходими с напредването на  неговата възраст.

Част от тези умения са свързани с подобряването на следните атрибути :

  • Сръчността
  • Въображението
  • Пространствената ориентация
  • Координацията

Всеки един от продуктите на тази поредица притежава своя собствена история и постановка. Точно тази изобретателност в дизайна кара децата да се чувстват горди и щастливи веднага щом успеят да завършат проекта. Големият брой части не трябва да ги стряска, тъй като всеки конструктор се състои от упътване за сглобяване.

Пластмасата използвана за направата им е доста надеждна и качествена. Тя не подлежи на никакви обработки с химикали, така че е предимно безопасна. Продукта пристига в стилно опакована кутия, която изобразява неговото съдържание.

Избирайки Кидсо вие гласувате доверие на един от най-добрите онлайн магазини в територията на България. Всичките им продукти са отличени с множество сертификати за качество и безопасност. Все пак здравето и сигурността на децата са основен приоритет за тях, поради който заслужават да бъдат в челните позиции.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими