Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 31 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Мечове

Показани са 1-5 от общо 5 артикул(а)

Вашият син или дъщеря е рицар, смел войн, защитаващ благородни каузи? Осигурете му рицарски меч, с който да изпълни своите доблестни забавления. Като допълнителен компонент за рицарското облекло, заложете на комплектите с щитове и боздугани, които ще осигурят на детето реалистичен вид с тематични мотиви. Kidso предлага и авантюристични пиратски мечове, с които вашия малък пират може да завладява нищо  неподозиращи кораби и да владее цели морета.

Ами ако той е галактически застъпник на доброто. Вие трябва да го превърнете в истински джедак, който да развява своя светлинен меч с атрактивни функции. Работещи на батерии, мечовете издават специални звуци и светлини, които ще приковат вниманието на всеки поддръжник на Съпротивата. Разтегливите електронни саби ще позволят на детето ви да усети космически сблъсъци и да се включи във вълнуващи истории от междузвездните галактики.

С помощта на различните мечове, децата ще подобрят своите двигателните умения. Ще имат възможността да се впуснат в невероятни ролеви игри, които да развият техните креативност и безгранично въображение.

Когато практикуват колективна игра, децата ще стимулират колективно мислене, което да доведе до логическа последователност за отбрана и нападение. Заедно с това ще запълни дълги часове на интересна игра, прекрасно споделена с приятели вкъщи и навън.

Атрактивните модели са изработени с реалистични орнаменти, дръжки с тематични мотиви, извити остриета, интересни функции и цялостни реалистични дизайни за по-качествена и вълнуваща игра. Те са точно попадение за подарък, с който ще зарадвате всеки защитник на справедливостта.

Подходящи за деца над 3-годишна възраст, мечовете са изработени от висококачествени материали, които следват безопасна употреба.

Тези вълнуващи пособия за игра са създадени от световни марки като Star wars, които позволяват на всяко дете да се доближи до техния вълшебен свят на приключения, сражения между Доброто и Злото и победа над нарушителите на световния мир.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими