Филтриране по

Пушки и пистолети

Не са открити продукти

Ако сте точен с ръката, сигурно подозирате какво невероятно приключение се отваря пред вас с нашите модели на пушки и пистолети. Kidso ще ви зашемети с възможността от вълнуващи престрелки и организирани настъпления.

Влезте в звездни сблъсъци с пистолет Capitan galactic или с Космическия пистолет във няколко разновидности и с атрактивни функции на звуци и светлини. Те ще ви погълнат в своята галактика от ключови съревнования, с които да докажете кой е повелителят на космоса.

Това сте вие! Заложете на ловна пушка или каубойски пистолет, с които да завладеете всяка територия и да оглавите отбора на победителите.

Също така може да се съревновавате и да демонстрирате вашите ловки умения с помощта на атрактивни патета, които трябва да обстрелвате. С полицейския комплект ще може да задържате престъпници и да следите за нарушители на закона като разполагате с необходимите аксесоари за целта.

Нашата електронна игра с пистолети с LED индикатори и интерактивни функции ще ви даде възможност за „галопиране” с висока скорост. Вие трябва да унищожите голямото око, което се движи бързо и е трудно уловимо.

Забележителните оръжия се характеризират с дизайнерска линия на реалистични орнаменти и форми за по-вълнуващо усещане. Изработени са за деца над 3-годишна възраст с безопасни и висококачествена пластмаса, картон и други щадящи здравето материали.

Създадени от IMC toys и Dino toys, играчките имат за цел да развият и стимулират многопластовото детско мислене. Когато играят в колектив, децата ще изградят последователно и логично мислене за конкретна атака и отбранителна тактика.

Тези пособия ще гарантират на децата невероятно забавление чрез ролеви игри и развитие на креативността и въображението. Докато боравят с тях, децата ще могат да координират точни удари и ще подобрят своята ориентация в пространството, когато се целят в определена мишена.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими