Филтриране по
Години
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
2 лв. 37 лв.

Нови играчки

Показани са 1-20 от общо 34 артикул(а)

Тази впечатляваща Kidso страница е асортимент от атрактивни пособия за игра, които имат за цел да стимулират развитието на детското въображение и двигателни умения.

Вашето дете ще бъде много развълнувано, след като го зарадвате с иновативните пластелини с брокат, комплекти за гипсови отливки, комплекти  и чудовищни фигурки за игра с желе и други занимателни и много забавни игри. Когато детето се съсредоточи в създаването на различни пластелинови, гипсови и други форми, то ще стимулира своите двигателни умения. Поради необходимостта от фини движения, децата ще съумяват да използват своята прецизност и креативно мислене.

Вашето дете ще се чувства свободно да моделира интересни за него форми, което ще му помогне да освободи своето въображение и да го насочи в създаването на интересни животни, строителни орнаменти и други смайващи фигури. Смешните фигури на чудовища ще забавляват всяко дете със своите неприлични изливания на желе от устата и носа. А заедно с това децата могат да се включат и в забавна игра, в която да се надпреварват кой ще изстреля най-много желе на най-голямо разстояние.

Забавните играчки са предназначени за деца над 3-годишна възраст и са съобразени с употреба от деца. В тяхното съдържание не влизат вредни за здравето елементи, като модели разполагат с неприятен солен вкус, който стопира желанието за консумация от страна на децата.

Те са създадени от холандската компания SES Creative, която  има дълги години опит в произвеждането на креативни и образователни играчки за детското въображение и развитие. В нейния обсег влизат създаването на различни продукти за стимулиране на сръчността у децата и за изграждане на качествено и продуктивно хоби под формата на невероятна игра. Те следват нормираните правила на стандарт и ще подарят на детето ви нов свят за забавление.

Продуктът е добавен към желани продукти