Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 63 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

Нови играчки

Показани са 1-20 от общо 56 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Играчките са повече от забавление за децата .  Повечето играчки дават възможност на децата да научат нещо.  В най-ранна възраст чрез играчките децата осмислят причинно-следствените връзки и усъвършенстват двигателните си умения.

Играчките стимулират когнитивното развитие , като стимулират детската концентрация и памет (настолните игри) , като им позволяват да резрешават проблеми по творчески път, което е ключ за развитие на тяхната бъдеща увереност и самостоятелност (игри с мозайки и конструктори).

Няма фиксирана цифра .  Децата с по-малко играчки около себе си обръщат повече внимание на една играчка, съсредоточават се върху нея и измислят повече игри с нея.  Това стимулира творческото им мислене.

Много родители са забелязвали как бебето може за дълги периоди от време да изучава ръцете си или да се занимава с някаква играчка, или да лежи и играе с активна гимнастика.   Бебетата нямат чувство за скука и досада.  Това е причината някои играчки да се окажат изключително забавни за тях.

В детска възраст играчките развиват светоусещането на детето.  Те развиват тяхнот о въображение.   Играчките са основния инструмент за общуване между децата – с тях де се учат да взаимодействат помежду си, да се запознават едно с друго, да участват в групови занимания.

Най-подходящи за децата са обикновените играчки.  С играчка в ръцете децата са откриватели.  Те са активни и търсят как могат да я „използват“.  По този начин използват въображението си.  Опростените играчки провокират развитието на качества като самостоятелност, критично мислене (решаване на проблеми), умение за справяне с различни ситуации и творческо мислене .  Колкото повече неща прави една играчка, толкова по-малко неща ще прави детето.

Играчките за открито карат детето да заобича природата.  Създават у него навици за физическа активност.  Играчките за открито подобряват двигателната култура и координацията на детето.   Те са предпоставка за практикуване на различни видове спорт в последствие.

Най-често играчките са направени от пластмаса.   Тя е отностително здрава и това прави играчките издържливи.  Пластмасата е лесна за почистване и така се гарантира, че в устата на детето не попадат бактерии и микроби.  Това е основен аргумент за използването и.  За да са напълно безопасни пластмасовите играчки не трябва да съдържат BPA. Други възможности за детските играчки са дървото и алуминия, но те дават по-малко възможжости от гледна точка на форми, разнообразие и лекота на използване.

Тази впечатляваща Kidso страница е асортимент от атрактивни пособия за игра, които имат за цел да стимулират развитието на детското въображение и двигателни умения.

Вашето дете ще бъде много развълнувано, след като го зарадвате с иновативните пластелини с брокат, комплекти за гипсови отливки, комплекти  и чудовищни фигурки за игра с желе и други занимателни и много забавни игри. Когато детето се съсредоточи в създаването на различни пластелинови, гипсови и други форми, то ще стимулира своите двигателни умения. Поради необходимостта от фини движения, децата ще съумяват да използват своята прецизност и креативно мислене.

Вашето дете ще се чувства свободно да моделира интересни за него форми, което ще му помогне да освободи своето въображение и да го насочи в създаването на интересни животни, строителни орнаменти и други смайващи фигури. Смешните фигури на чудовища ще забавляват всяко дете със своите неприлични изливания на желе от устата и носа. А заедно с това децата могат да се включат и в забавна игра, в която да се надпреварват кой ще изстреля най-много желе на най-голямо разстояние.

Забавните играчки са предназначени за деца над 3-годишна възраст и са съобразени с употреба от деца. В тяхното съдържание не влизат вредни за здравето елементи, като модели разполагат с неприятен солен вкус, който стопира желанието за консумация от страна на децата.

Те са създадени от холандската компания SES Creative, която  има дълги години опит в произвеждането на креативни и образователни играчки за детското въображение и развитие. В нейния обсег влизат създаването на различни продукти за стимулиране на сръчността у децата и за изграждане на качествено и продуктивно хоби под формата на невероятна игра. Те следват нормираните правила на стандарт и ще подарят на детето ви нов свят за забавление.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими