Филтриране по
Години
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
2 лв. 37 лв.

Пластелин

Показани са 1-20 от общо 21 артикул(а)

За стимулиране на творческото мислене на вашето дете, трябва да заложите на впечатляващите комплекти пластелин. Те имат една „тънка” особеност – могат да се ползват многократно и да създават нови и нови вълнуващи форми за максимално забавление.

Независимо дали детето се сблъсква за пръв път с такъв вид игра или за пореден път се впуска в това начинание, продуктите винаги ще го впечатляват и ще развихрят неговото многостранно въображение и креативност. С тях то ще усъвършенства своите двигателни функции и ще подобри своите координативни умения. Вие, като родители, ще останете много доволни от това ценно за детето ви стимулиращо занимание . Без да осъзнава то ще усвои важните за развитието му потребности под формата на прекрасна игра.

Моделите на пластелин разполагат с различни цветове и форми, преси за пластелин, както и с уреди за рязане, перфориране, притискане и други атрактивни аксесоари. Също така, някои от тях са снабдени с компактни чантички, идеални за транспортиране. Моделите съдържат и блестящ брокат за насърчаване на творческите умения, който може да се съчетава с останалите видове пластелин.

Детето ви ще може да създава невероятни пластелинови колички за състезания,  еднорози, ферми за животни, за да се запознае с нейните обитатели или да се превърне в малък сладоледен майстор и да изработва различни модели на сладолед.

Изработката на пластелините е съобразена с употреба от деца, като в тях са вложени безвредни, солени овкусители. Те стопират желанието на децата за консумация като по този начин ги държат настрана.

Подходящи за деца над 3-годишна възраст, моделите са създадени от дългогодишен производител с опит в създаването на творчески комплекти. Това е SES Creative, бранд, който ангажира вниманието на децата за качествено развитие и стимулиране на уменията под формата на стойностно развлечение.

Комплектите не съдържат хранителни продукти, като за употреба се спазват инструкциите, зададени от производителя.

Продуктът е добавен към желани продукти