Игра с топчета

MT403410
Trustpilot stars
Цена: 14,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.7 кг
Цвят многоцветен
Пол Унисекс

Възраст: 4+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Пролет/Лято/Есен
Пол: Унисекс
Брой играчи: 2
Размер: на стойката: 90 х 47,5 х 45 см
Тегло на продукта: 0.640 кг
Комплектът съдържа: стойка, 6 бр. двойни топчета с връзки
Материал: Пластмаса
Ползи: Спoмaгa зa paзвитиeтo нa мycĸyлaтypaтa, ĸoopдинaциятa и възпитaвa любoв ĸъм cпopтa y дeцaтa.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Макар и все още не много популярна по нашите географски ширини, стълбата за игра с хвърляне и закачване на скачени топчета е истински хит на много места по света. Тя представлява игра за открито, в която две малки топки, свързани с връв се хвърлят от определено разстояние, така че да се закачат върху някоя от напречните пръчки на дървена, метална или пластмасова конструкция, наподобяваща стълба.

Играта е патентована в началото на века и е позната под множество различни имена, сред които ледърбол, ледър голф, мънкибол и други.

Комплектът на GT се състои от сглобяема стълбена конструкция и 6 бр. двойни топчета с връзки, напълно готови за започване на играта.

Ползи: Ледър голфът е забавна състезателна игра, която може да се играе както самостоятелно, така и по двойки или отборно. В оригиналния си вид, играта има специфични правила, касаещи последователността и начина на закачване на скачените топчета по пръчките на стълбата. При желание, Вие можете лесно да намерите тези правила и да пресмятате точките си според тях.

Много по-вероятно е обаче просто да се забавлявате, опитвайки се да изхвърлите двойките топчета така, че да ги закрепите към предварително сглобената конструкция. Колкото повече прикачени топчета – толкова по-добре.

Този вид игра развива въображението и координацията, наред с точността, съобразителността и пространствената ориентация. Трудността на играта се увеличава с отдалечаване на играчите от стълбата – така всеки може да застане на разстояние, отговарящо на способностите му. Ледър голфът е подходящ за деца около и над четири години, за които е потенциално най-занимателен, вълнуващ и подпомагащ умственото и физическо развитие.

Виргиния Бахчеванова
2021-01-01 19:08:48
Comment rating
Играчки
Много ни хареса

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими