• Намалена цена

Къс панталон за бебе за момче син

BB855945
Trustpilot stars
Цена: 20,99  лв
34,99 лв
Спестявате 14,00 лв
Спестявате 40%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Пол Момче
Цвят син

  • Държава на произход: Бангладеш
  • Цвят: Син
  • Пол: Момче
  • Материал: 95% памук и 5% еластан
  • Крачол: къс
  • Джоб: четири
Допълнителни характеристики: Boboli къс панталон за бебе, син за момче. Основна причина децата да носят къси панталони е, че те са удобни за тях, особено през топлите месеци на годината, когато температурите са по - високи. Късите панталони предоставят повече вентилация и позволяват на тялото на детето да диша по-лесно.
Освен това, късите панталони са по-лесни за обличане и събличане, което е важно за децата, особено за по-малките. Те могат да се движат свободно и да играят без ограничения. Късите панталони също така могат да помогнат за предотвратяване на прегряването и прекомерното излагане на слънце на най – нежните части от тялото.
Накрая, късите панталони могат да бъдат модерни и стилни, което е важно за децата, особено за по-големите. Те могат да изразят своя индивидуален стил и да се чувстват уверени и комфортни в дрехите си.
Най-добрите къси панталони за деца са тези, които са удобни, издръжливи и са направени от висококачествени материали. Основните характеристики, които трябва да вземете под внимание са – материята, повода за обуването на късите панталони и кройката и начина на закопчаване.
Късите панталони най – често са памучни от тънко трико, дънкови или от леки изкуствени материи.  Памучните къси панталони са най – разпространени.  Тялото с тях диша най – добре. Дънковите са много популярни заради своята издръжливост и универсалност. Изкуствените са много леки, подходящи са за спорт и лесно се перат.
В зависимост от това за какво ще използвате късите панталони би трябвало да подберете подходящ модел за всеки повод.  Тъмните панталони са добра опция за по - официални случаи, като семейни тържества или други събития. Къси спортни панталони са идеални за деца, които обичат да се занимават със спорт. Те предоставят свобода на движението и вентилацията, която е необходима при физически упражнения.
Кройката на късите панталони също е от значение – за игри и спортни дейности са добри панталони с ластик, защото са удобни и лесни за обличане. Често се избират за малките деца, които все още не умеят да се обличат самостоятелно. За разходка в парка или за училищни занимания се избират по – официални кройки (взаимствани от дългите панталони), те често са с регулируема талия и джобове.
При нас можете да изберете късите панталони, които ще бъдат удобни и подходящи за нуждите на вашето дете. За вас остава да съобразите размера, материалите и стила.
Boboli - къс панталон за момиче.  В син цвят. Едноцветни. Трико със съдържание 95% памук и 5% еластан.  Кройката е свободна. На задния джоб има лого на бранда. На кръста е с ластик. Моделът е изключително удобен и практичен.


Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими