• Намалена цена

Бански за момче с декорация палми

4352490000005
Trustpilot stars
Цена: 3,59  лв
5,99 лв
Спестявате 2,40 лв
Спестявате 40%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Пол Момче
Цвят оранжев

  • Държава на произход: PRC
  • Стил:
  • Цвят: Оранжев
  • Сезон: Лято
  • Година: 2019
  • Пол: Момче
  • Материал: 82% полиестер и 18% еластан

Оранжев бански за момче.  Моделът е с принт на палмички в синхрон с лятното настроение за слънце, пясък и море на децата.
Кройктата е тип боксер, което е предпочитан модел от момчетата, заради по-голямото удобство.  Материалът на банските е полиестер, който съхне бързо, лек е и цветовете му са по-усточичиви на агресивни влияния – слънчева светлина, солена или хлорирана вода или често пране.  Полиестерът е блендиран с еластан, което позволява банския да е по еластичен и по-стегнат – това е нужно за добрия вид и функционалността на модела.  На талията банският е завършен с широк ластик (колан) и има декоративна връзка.  Дупките за връзката са с метални капси в същия цвят като принта на палмите.  Металните капси гарантират, че в частта на връзката банския няма да се прокъса или повреди.
 

Плуването е забавно занимание, обичано от всички деца. Независимо дали се намират в басейна или в морето това е отличен начин с който могат да преборят лятната горещина. Тази физическа дейност всъщност е от решаващо значение за тяхното развитие, както сега, така и за в бъдеще.

Отвъд това обаче име нещо, което е от подобно значение, а това е именно неговото облекло. Правилният бански комплект е изключително важен за вашето дете. С него вие гарантирате неговата защита и удобство по всяко време.

Имайки това в предвид трябва винаги да избирате такива, които да са изградени от надежден и качествен материал. Конкретният предлаган продукт е точно такъв и поради това ние ще ви го представим.

Ползи: Банските разполагащи се пред вас са напълно пригодени за всички подрастващи момчета до 18 месечна възраст. Ако ви предстои първата почивка на море и все още нямате адекватен комплект можете напълно да се доверите на продукта.

Благодарение на него, момчето ви ще се възползва от :

  • Гарантиран комфорт
  • Сигурност
  • Привлекателност

Модерното долнище е украсено с декорация от палми, които ще го накарат да се почувства, като на истинско морско приключение. Талията е снабдена с регулируем и широк ластик, който не създава дискомфорт. Освен това симпатичният им дизайн е изграден от висококачествени материали.

Те са доста еластични и здрави. В допълнение към това придават необходимата безопасност по време на плуване, така че в това отношение не трябва да се притеснявате. Ако детето ви изпитва проблеми с кожата бъдете сигурни, че материята няма да предизвика никакви алергични реакции, тъй като е първокласна.

Продукта е произведен от производителят – Kiabi. Преди почистване е от значение да бъдете запознати с инструкции, които те предоставят. В тях е конкретно описано по какъв начин да поддържате артикула.

Миляна Драганова
2023-06-14 14:49:22
Comment rating
Бебешки бански
Много свеж цвят, но размера е умален, взех за 12м и на малкия не става, а той е 6-9м. Иначе е много хубаво, че има връзки и с тези палмички е много як. :)

Ванина Хаджиева
2022-02-23 23:08:47
Comment rating
Бански
Харесва ми.

Бенислава Коевска
2021-08-07 20:16:00
Comment rating
Цветът е много свеж. Дизайнът е супер.

Диляна Алекова
2021-08-07 19:48:00
Comment rating
Готин модел. Малкият е на 3 години и много си ги харесва.

Димана Писарова
2021-08-04 21:51:00
Comment rating
Хубаво е, че имат връзки, за да не падат лесно от вълните.

Силвия Петрова
2020-08-15 00:25:06
Comment rating
*
5от5

Венета Трендафилова
2020-08-14 14:17:29
Comment rating
Бански
Супер бански на супер цена.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими