• Намалена цена

Клин с флорален принт за бебе за момиче розов

BB113038
Trustpilot stars
Цена: 11,99  лв
19,99 лв
Спестявате 8,00 лв
Спестявате 40%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Момиче
Тегло 0.3 кг
Цвят розов

  • Държава на произход: PRC
  • Цвят: Розов
  • Пол: Момиче
  • Материал: 90% памук и 10% еластан
  • Крачол: дълъг
Допълнителни характеристики: Boboli Клин с флорален принт за бебе, розов за момиче.  Клиновете се появиха в магазините през 60-те години на миналия век.  Най-новото им възраждане започна в средата на 2000 г. и изглежда, че са тук, за да останат за известно време.  Клинът дори се превърна в модна дреха сред бебетата и децата, като родителите понякога купуват цветни, стилни модели, за да облекат детето си.  Но бебешките клинове също имат предимства, освен, че карат детето ви да изглежда сладко.  Въпреки това, ето няколко предимства на бебешките клинове извън стила.
Един от най-големите проблеми при купуването на сладки дрехи за бебе е колко бързо ги надрастват.  Понякога купувате облекло за дете, само за да видите как го надрастват в рамките на седмици.  Тук обаче бебешките клинове имат предимство, тъй като се разширяват.  Разбира се, те може да не издържат с години, като се има предвид увеличаването на височината на бебето.  Но те поне издържат по-дълго от другите видове бебешки панталони и тениски. 
Ако искате да обличате бебето си с лекота, клиновете са страхотни, защото се разширяват, за да надхвърлят пелена или запашат потник или тениска.  Никой не обича да се опитва да напъха пелената на бебето или ризата на детето си в не разширяващи се панталони, което е едно от големите предимства на обуването на клинове.  Те се разширяват, продължават лесно да се случва обличането и ви спестяват ценни минути през деня, когато преценявате колко пъти трябва да се смени бебето.  Boboli клин за бебе момиче.  В розова гама с флорален принт.  Кройката на клина е такава, че под него бебето може да носи пелена без проблем.

Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими