• Намалена цена

Комплект 2 в 1, за бадминтон и волейбол

MT412198
Trustpilot stars
Цена: 20,99  лв
29,99 лв
Спестявате 9,00 лв
Спестявате 30%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 1.8 кг
Пол Унисекс
Цвят многоцветен

Години: 5+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Брой играчи: 2
Размер: на мрежа: 90 х 120 см на ракети: 16 х 37 см
Тегло на продукта: 1.600 кг
Комплектът съдържа: мрежа със стойки, волейболна топка, перце 1 бр., топче 1 бр., помпа
Материал: Пластмаса/ гума
Ползи: Спoмaгa зa paзвитиeтo нa мycĸyлaтypaтa, ĸoopдинaциятa и възпитaвa любoв ĸъм cпopтa y дeцaтa.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Спортният комплект 2 в 1 на GT има за цел да предостави възможността за практикуване на два съвсем различни спорта чрез закупуване на един единствен комплект от спортни играчки и аксесоари.

Как се случва магията? Достатъчно е да инсталирате сглобяемата и преносима мрежа, след което да изберете по какъв начин да я използвате. В комплекта са включени както две ракети за бадминтон с перце и топче, така и надуваема топка за волейбол с прилежаща към нея помпа.

Стойките на мрежата са кухи и се фиксират чрез запълване с пясък или вода – едно изключително удобство, позволяващо многократно преместване на мрежата според вашите променящи се нужди и предпочитания.

Ползи: Игрите на волейбол и бадминтон имат различна специфика, най-малкото защото в едната детето използва директно ръцете си, а в другата има придружаващ аксесоар под формата на ракета за удряне на топката.

Логично, редуването на двата спорта ще спомогне за многостранното процъфтяване на малките спортисти, техните физически и ментални способности. Разнообразието от спортове, с които детето се занимава под формата на игра от най-ранна възраст, гарантират не само висока физическа култура, но също така и крепко здраве и хармонично развитие.

Част от ползите при игра на волейбол и бадминтон включват едновременно укрепване както на горната част на тялото, ръцете и раменете, така и на бедрата, корема и долната част на краката. Този вид спортове с мрежа подобряват координацията между зрението и движенията, ускоряват рефлексите и прецизират баланса на тялото. Не на последно място, те учат децата на работа в екип, динамична комуникация и възможност за ускорено вземане на решения.

Kidso.bg съветва да възпитавате в децата си любов към спортните занимания, като играете с тях и им осигурявате правилната социална среда, в която да имат възможност да спортуват със свои приятели и връстници.

И. Котева
2020-07-10 11:15:00
Comment rating
Купихме мрежата преди 2 месеца и определено съм доволна. Засега синът ми я ползва само за бадминтон и казва, че много му харесва да си играе с другите деца. Сложили сме я на двора и не се е случвало да се откачи или разглоби. Определено си заслужава купуването.

Д. Фучеджиева
2020-07-09 17:39:00
Comment rating
Мрежата е универсална, използваме я както за бадминтон, така и за волейбол. Удобна е за разнасяне, носили сме я дори в планината и не сме имали проблеми. Децата определено много я харесват и й се радват!

Краси Вълчев
2020-07-09 15:00:00
Comment rating
Много качествен продукт. За цената не очаквах да е толкова издръжлива и удобна за пренасяне. Достатъчно лека е, че и дете да я носи. Инсталира се много лесно и не се изисква голяма сила. Доволен съм и препоръчвам!

Савина Халамян
2020-07-08 07:46:00
Comment rating
За сега само се учим да прехвърлим топка от другата страна на мрежата. Все пак това е основен принцип на всички игри с топка и мрежа. Като пораснем ще използваме игри за по-напреднали.

Красимира Димитрова
2020-07-04 20:36:00
Comment rating
Купихме мрежата за да играем волейбол когато ходим на вилата. Достатъчно малка е, че децата да могат да си играят, но нищо не пречи и възрастните да се включват. Закрепва се много добре и дори във ветровито време може спокойно да се играе. Препоръчвам с две ръце!

Мира Александрова
2020-07-04 16:41:00
Comment rating
Инсталирахме мрежата на двора и оттогава не сме я махали. Дори когато има много вятър, тя не мърда, не ни се е случвало да излети. Харесва ми, че не е прекалено висока и децата спокойно си играят на двора, не само бадминтон, но и волейбол.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими