• Намалена цена

Комплект баскетболно табло с топка и помпа в кутия, Magic Shoot

MT403403
Trustpilot stars
Цена: 5,99  лв
9,99 лв
Спестявате 4,00 лв
Спестявате 40%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.5 кг
Цвят многоцветен
Пол Унисекс

Възраст: 5+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Пролет/Лято/Есен
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1 +
Размер: на табло: 22 х 28 см на топка: Ф 12 см
Тегло на продукта: 0.480 кг
Комплектът съдържа: табло с кош, помпа и баскетболна топка с диаметър 12 см
Материал: Пластмаса/ гума
Ползи: Спoмaгa зa paзвитиeтo нa мycĸyлaтypaтa, ĸoopдинaциятa и възпитaвa любoв ĸъм cпopтa y дeцaтa.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Разчупен NBA дизайн, функционалност и гъвкавост по отношение на възрастта и ръста на играчите – този атрактивен баскетболен комплект предлага всичко необходимо, за да може детето ви да се наслади на тръпката от играта.

Комплектът включва:

  • Пластмасово табло с размери 22 см х 28 см и възможност за монтиране на стена
  • Кош с мрежа за отбелязване на точки
  • Баскетболна топка с диаметър 12 см
  • Подходяща помпа, пасваща на топката

Монтажът и демонтажът се случват лесно и бързо – така баскетболният кош може да бъде ваш спътник навсякъде, по всяко време. Защото в живота не едно дете спортът не е лукс, а жизнена необходимост.

Ползи: Неслучайно именно баскетболът  е основен конкурент на футбола в битката за приза „крал на спортовете“. В интерес на истината, баскетболът предполага по-високо ниво на адаптивност и креативност в сравнение с почти всички други спортове с топка. Той предлага както голямо разнообразие от стилове на игра, така и редица компоненти от случващото се на терена, които играчите могат да персонализират според физическите си умения. Това са например разстоянието и начинът на стрелба, размахът на дриблирането, движенията с топката, защитния стил, движението по корта и т.н.

Колкото по-опитни и обиграни са играчите, толкова по-осъзнат е техния стил. Баскетболният комплект на GT e създаден така, че да „расте“ заедно с детето и да му помага да развива уменията си. За деца между 3 и 5 години, таблото може да бъде монтирано едва на метър височина, предоставяйки всички шансове а точна „стрелба“ без особени затруднения. С времето, таблото може да променя разположението си, предполагайки все по-премерени и прецизни удари, като по този начин създава нов стандарт, подходящ за възрастта.

Колкото по-рано запознаете детето си с концепцията за ежедневен спорт, било и под формата на игра, толкова повече увеличавате шансовете му да порасне здраво, жизнено и физически активно.

Цачева
2020-07-11 22:13:00
Comment rating
Купих комплекта с идеята детето ми да играе в двора, но времето беше все дъждовно и мъжът ми го монтира в стаята. Така синът ми започна да играе вътре и спря да тича из цялата къща и да ми пречи.

П. Обрешкова
2020-07-09 18:40:00
Comment rating
Благодарение на промоцията можахме да си позволим да купим два комплекта и си организирахме цяло баскетболно игрище в двора. Сега момчетата играят навън и дори и баща им се включва понякога.

Сирма Халачева
2020-07-09 15:55:00
Comment rating
Комплект, който е предвиден за домашна употреба. Не става за NBA, ни за игра на малките у дома е перфектен.

Н. Славова
2020-07-09 11:35:00
Comment rating
Сглобява се лесно, за топката има съвсем примитивна помпа, но върши работа. Така без подготовка сглобяваш лесно.

К. Велева
2020-07-06 13:25:00
Comment rating
Отдавна търсех подобна игра, но до сега не намирах на такава достъпна цена. Синът ми много хареса дизайна кутията и на таблото, а помпата в комплекта ни дойде като допълнителен бонус.

Ирма Калчева
2020-07-03 16:29:00
Comment rating
Поръчах коша с топката с опасението, че като започне да играе дедето ми ще вдига много шум. Бях приятно изненадана от факта, че топката е лека и размерът й е добре съобразен с ринга на коша и шум няма.

М. Караилиева
2020-07-02 16:41:00
Comment rating
През времето, което трябваше да прекараме вкъщи, бях вдигнала ръце от децата. Постоянно искаха да тичат и играят. Сега го правят около коша в тяхната стая и си правят състезания.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими