Комплект от 3 броя разноцветни чорапогащника за бебе

6242338MIX
Trustpilot stars
Цена: 19,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Момиче
Тегло 0.1 кг
Цвят многоцветен

  • Държава на произход: PRC
  • Стил: ежедневен
  • Цвят: Многоцветен
  • Сезон: Есен
  • Година: 2021
  • Пол: Момиче
  • Материал: 67% памук, 3% еластан, 30% полиамид
  • Принт: фигурален
Допълнителни характеристики: Чорапогащникът е неизменна част от детското облекло.  При малките деца той е изключително удобна дреха, даваща свобода на движенията.  В допълнение те не могат да го събуят толкова лесно, колкото биха събули чорапите си.  Не на последно място чорапогащите са и начин да запазим топлината в краката на децата и да си гарантираме, че те няма да простинат.
Когато децата станат по – големи и започнат да посещават детски учебни заведения, отново чорапогащникът е добра алтернатива – носи се от момичетата когато са със пола или рокля и е предпочитан от момчетата за под панталона в студените зимни дни.
Най – добрите чорапогащници винаги съдържат малко количество изкуствена нишка (най – често еластан или ликра).  Това ги прави по – здрави и гарантира, че няма да се отпускат на коленете.  За да бъде удобен чорапогащникът на Вашето дете винаги избирайте модел и размер, който е съобразен с неговия ръст.  Тук сме направили богата селекция от удобни, качествени чорапогащи, които в същото време са и прекрасен моден аксесоар.
Cool club - сет от 3 броя чорапогащници.  Единият е розов, едноцветен, а вторият е светлосив със сърчица под коляното.  Има и трети чорапогащник, който е бял със сиви и розови мотиви под коляното.  Съставът на чорапогащите е 67% памук, 30% полиамид и 3% еластан.  Купуването в комплекти винаги е изгодно - получавате по - добри цени заради по - голямото количество в една покупка.

Поддръжка: Следвайте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими