• Намалена цена

Комплект – 8 играчки за плаж

HL427700
Trustpilot stars
Цена: 9,95  лв
11,99 лв
Спестявате 2,04 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг
Пол Унисекс
Цвят многоцветен

Възраст: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 50 х 24 см
Тегло на продукта: 0.275 кг
Комплектът съдържа: количка с дръжки, лопатка, гребло, лейка и формички за пясък
Материал: Пластмаса
Ползи: Развива въобръжението и творческото мислене на децата.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Чудите се как да уплътните времето на детето си по време на тазгодишната почивка на брега на морето? Искате да му подсигурите възможно най-пълен комплект от занимателни играчки, с които да прекарва времето си на открито – в пясъчника, в градината, или просто на терасата с помощта на кинетичен пясък?

Комплектът от 8 играчки за занимания с пясък на Huale съдържа всичко необходимо за една пълноценна занимателна, весела и развиваща уменията на децата игра за деца около и над 3 години. В него са включени количка за товарене и бутане с дръжки, кофичка, лопатка, гребло, лейка и три различни формички за пясък с морска тематика – рибка, октопод и морска звезда.

Ползи: С помощта на разнообразните аксесоари, включени в комплекта, детето може да измисля различни занимателни дейности с пясък и вода, да развива въображението си и да прекарва щастливо дните си под топлите лъчи на лятното слънце.

Играчките са подходящи за копаене, строене, пренасяне и декориране на различни форми от пясък или пръст. Въпреки големия брой на включените компоненти, комплектът тежи по-малко от 300 грама и може лесно да бъде пренасян както в багажа на родителите, така и от самото дете. Това го прави удобен, мобилен и подходящ за всяка семейна екскурзия или разходка – от кварталната площадка, до планинските склонове и морските брегове.

Комплектът е изработен от здрава закалена пластмаса, боядисана с ярки, но безопасни бои. Продуктите в комплекта са проектирани и създадени в съответствие с всички стандарти за качество и безопасност на детските играчки, дефинирани в българското и европейското законодателство.

Катина Лозанова
2021-02-10 14:38:12
Comment rating
5
Отзивите са ми много добри за този продукт детето ми много му се радва

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими