• Намалена цена

Комплект за игра с пясък – 7 в 1

HL427047
Trustpilot stars
Цена: 5,27  лв
5,99 лв
Спестявате 0,72 лв
Спестявате 12%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.4 кг
Цвят многоцветен

Години: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 17 х 15 см.
Тегло на продукта: 0.350 кг.
Комплектът съдържа: кофичка, лопатка, шпатулка, сито и 3 бр. формички за пясък
Материал: Пластмаса
Ползи: Развива въобръжението и творческото мислене на децата.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Играта с пясък е сред най-любимите занимателни активности на децата от всички възрасти. Затова няма как да сгрешите, избирайки да оборудвате детето си възможно най-добре в подготовката за това перфектно лятно забавление.

Комплектът 7 в 1 за игра с пясък на Huale съдържа всичко необходимо за щастливо пясъчно лято: кофичка, лопатка, сито, шпатула и няколко броя различни формички за пясък. Комбинирайки функциите на тези части, децата могат да прекарат часове наред в завладяващи занимания като строене на замъци, изработване на пясъчни форми и декорации, или, разбира се, изкопаване на тунел до центъра на земята.

Ползи: Освен мултифункционален, комплектът за пясъчна игра на Huale е шарен, разнообразен и атрактивен. Той позволява на децата да се запознаят с различните видове инструменти под формата на играчки, и с помощта на практиката да научат тяхното предназначение.

Лопатка за загребване, сито за пресяване, шпатула за загребване, формички за създаване на обемни фигури и кофичка, в която да бъдат съхранявани и пренасяни другите компоненти. Ако за възрастния това звучи банално и някак твърде самоочевидно, то за децата е шанс да развият логическото си мислене, да опознаят по-добре света около себе си и да се научат да играят по различен начин с различните играчки – една особено важна фаза в периода на ранното детско развитие.

Комплектът е подходящ за игра както на плажа, така и на пясъчниците в детските площадки. Формичките в комплекта могат да бъдат използвани и у дома – с кинетичен пясък, пластилин или моделин.

Ерика Иванчева
2020-07-12 11:59:00
Comment rating
Доста се чудих дали детето ми ще се занимава с такъв вид играчки, защото е свикнало да отделя повече време пред телефона и съм приятно изненадана, защото се забавляваше много без технологии за първи път от доста време и даже се събрахме семейно около направата на пясъчен замък.

Леа Кръстева
2020-07-12 11:35:00
Comment rating
Не бях сигурна дали пластмасата ще издържи на слънцето толкова време, но и след дълъг период на плажа и пясъчника в градинката, цветовете на комплекта са същите.

Велка Михова
2020-07-09 12:40:00
Comment rating
Комплектът е изключително забавна игра за децата, защото и момичето и момчето ми могат да се включат за направата на пясъчен замък, тъй като дизайнът и цветовете позволяват да се хареса и на двамата.

Десислава Григорова
2020-07-08 19:55:00
Comment rating
След направата на страхотен пясъчен замък, децата намериха свои нови приятели на морето и почивката беше незабравима за нас родителите, както и за тях.

Симона Тодорова
2020-07-05 15:05:00
Comment rating
Комплектът е 7 в 1, което е рядко срещано. Силно препоръчвам, защото, докато децата се запознаят с всички елементи са толкова захласнати и впечатлени, че времето в игра минава неусетно, както за родителите, така и за тях.

М. Миткани
2020-07-03 15:55:00
Comment rating
Момичетата се запознаха с нови видове инструменти под формата на играчки и се унесоха в една дълга и весела детска игра.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими