Комплект за пясък Камионче, 8 части

MT384686
Trustpilot stars
Цена: 8,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.4 кг
Пол Унисекс
Цвят многоцветен

Възраст: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1 +
Размер: 18 х 17 х 16 см
Тегло на продукта: 0.198 кг
Комплектът съдържа: Камион, лейка, инструменти 4 броя, формички 2 бр.
Материал: Пластмаса
Ползи: Развива въобръжението и творческото мислене на децата.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Ако се каните да прекарате почивката си на морския бряг, този чудесен комплект за игри в пясъка ще достави истинска радост на вашето дете. Той е толкова пъстроцветен и забавен с многобройните си части, че игрите няма да спрат нито за миг.

В комплекта, освен превозното средство, са включени също така и кофичка, инструменти и формички – всичко необходимо, за създаване на най-смелите творчески проекти.

Комплектът с играчки за пясък е изработен от висококачествена и безвредна за здравето пластмаса, достатъчно здрава, за да може детето да си играе с него няколко години подред. Същевременно всички части на комплекта са леки и с тях се борави лесно и приятно.

Ползи: Игрите с пясък са изключително полезни за развитието на индивидуалните способности у децата. Играейки с него и създавайки различни фигури, те постепенно започват да проявяват своите творчески заложби.

Всички знаем, че пясъкът е универсален строителен материал, с който могат да се реализират най-разнообразните идеи, които детското въображение може да роди – от различни сгради и фигури, до мини модел на град или пък различни пейзажи. Също така, играта с комплекта ще подпомогне развитието на въображението и логическото мислене, а вашето дете неусетно ще усъвършенства своите фини двигателни умения.

Не на последно място, този комплект е чудесна възможност да се играят ролеви игри, които пък помагат за подобряването на речевата култура – речникът на детето се обогатява, социалните умения се подобряват и то започва да общува с връстниците си и всички останали много по-спокойно и свободно.

Д. Стоянова
2020-07-11 09:53:00
Comment rating
Взехме комплекта за морето, но дъщеря ми толкова хареса игрите с него на морето, че започнахме да си го носим на площадката пред блока. И други деца се присъединиха към нея, много им харесва особено камьончето, даже понякога се случва да се карат за него. Нямам забележки!

Юлияна Марчева
2020-07-10 17:50:00
Comment rating
Нямам от какво да се оплача, продуктът надмина очакванията ми. Дъщеря ми много се забавлява и за две седмици дори не й омръзна да си играе на пясъка, даже на мен ми беше приятно да се занимавам. Ще продължим да си ползваме играчките още много лета!

П. Константинова
2020-07-07 09:40:00
Comment rating
Купих този комплект за ваканцията ни, че ми омръзна всяка година да взимаме некачетсвени, евтини кофички от сергиите. За пръв път се случва играчките да издържат толкова дълго време без да се счупят или пукнат. Не знам кое е специалното на изработката, но останах много приятно изненадана от качеството!

Желко Сакъзов
2020-07-06 15:45:00
Comment rating
Не съм очаквал този комплект да е толкова издръжлив! Малката го носеше всеки ден на плажа, хвърляше го и го размяташе наляво-надясно. Очаквах, че ще счупи, но се оказа, че играчките са изключително издръжливи. Много съм доволен от покупката, особено за цаната си, комплектът няма равен!

Гроника Станимирова
2020-07-06 14:45:00
Comment rating
Цяло море малките не го оставиха това камионче. Не им омръзна всеки ден да си играят на плажа та даже и самички, нямаше нужда някой да ги занимава. Определено ще ползваме комплекта и на следващите почивки, няма как да го оставим вкъщи като знаем колко му се радват децата!

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими