Комплект за пясък Кошница, 16 части, за момиче

MT384018_blue
Trustpilot stars
Цена: 9,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 49 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.4 кг
Цвят розов
Пол Момиче

GT

Възраст: 3+ години
Цвят: Розов
Сезон: Лято
Пол: Момиче
Брой играчи: 1 +
Размер: 28 х 20 см
Тегло на продукта: 0.452 кг
Комплектът съдържа: Кошница, кофичка, лейка, 3 инструмента и 10 формички
Материал: Пластмаса
Ползи: Развива въобръжението и творческото мислене на децата.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Този впечатляващ комплект за игра в пясъка определено има потенциала да впечатли всяко дете с обема и разнообразието си. Изработен от здрава и напълно безвредна пластмаса в комбинация със смели и ярки цветове - той пристига при вас с много забавни и функционални части и гарантира дълги часове на занимателна игра.

Всяка отделна част от комплекта има своето уникално предназначение – кофичката, греблото и лопатката са базовите инструменти, без които „строителната дейност“ няма как да започне. От друга страна, в комплекта са включени цели десет формички за изработка на превозни средства (кола, параход, локомотив) и морски животни – морска звезда, охлюв, костенурка, водно конче, риба и рак.

Ползи: Игрите с пясък са изключително полезни за физическото и психическо развитие на децата – те ги учат да фантазират, да мислят и да създават. Нито един родител не бива да лишава детето си от подобно забавление, защото точно тези игри му помагат да придобе важни умения и знания, които тепърва ще му служат в живота.

Докато загребва и изсипва пясък в кофичката, детето подобрява своята фина моторика – движенията стават все по-уверени и по-точни, така че скоро от присъщата за малчуганите несръчност няма да остане и следа. Едновременно с това се насърчава любопитството на детето и то е все по-жадно да опознае света около себе си – например, да научи повече за света на морските обитатели и техния начин на живот.

Комплектът е подходящ и за съвместна игра на две и повече деца и така осигурява чудесна възможност да се затвърдят и подобрят и социалните умения на най-малките, докато родителите им се насладят на така бленуваните „три минути тишина“.

Надежда Калънова
2021-01-11 20:12:23
Comment rating
Доволна съм.
Много хубав комплект.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими