Комплект за пясък кофичка, 7 части

MT384774
Trustpilot stars
Цена: 6,49  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.4 кг
Цвят жълт

Възраст: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1 +
Размер: 28 х 19 см
Тегло на продукта: 0.3 кг
Комплектът съдържа: Кофичка, лейка, сито, 2 инструмента и 2 формички
Материал: Пластмаса
Ползи: Развива въобръжението и творческото мислене на децата.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: GT и Kidso.bg ви представят един очарователен комплект, предназначен за незабравими игри с пясък, в който детето ви ще се влюби от пръв поглед. Неговият атрактивен дизайн и разнообразни елементи, предполагат забавление, което е повече от гаранитрано. 

Изравни с греблото и загреби с лопатката, а след това можеш да напълниш кофичката, да разбъркаш с вода и да развихриш въображението си! Фигурките, включени в комплекта, ще ти помогнат!

Разбира се, за да бъде пясъкът удобен за работа, всички камъчета и мидички трябва да бъдат отстранени. Това ще се случи лесно, благодарение на специалното сито, включено в комплекта – достатъчно леко и удобно за работа. А когато играта приключи, всички части могат да се приберат в кофичката, за да заемат възможно най-малко място.

Ползи: Според психолозите, играта с подобен комплект може да направи много за подобряването на жизненоважни психо-емоционални процеси у децата, да стимулира техните възприятия и усещания.

Освен това, игрите с пясък осигуряват първите, макар и плахи стъпки в опознаването на света около нас. Те подобряват способността за разграничаване на един предмет от друг, както и дават първоначални познания за света, който ни заобикаля. Децата не само научават какво е пясък, но и добиват представа за неговите физични свойства, научават от личен опит неговите характеристики и предимствата му като строителен материал.

Играта с пясъчния комплект подпомага фината моторика, като същевремено развива логическото мислене и въображението. А когато децата се забавляват с комплекта в компанията на своите връстници, те придобиват и важни комуникативни умения, които са ключов фактор в тяхната социална адаптация.

С. Пеева
2020-07-13 07:01:00
Comment rating
Всички части на комплекта са със заоблени ъгли и без остри ръбове. Много безопасно и сигурно за малкия човек.

Мелиса Иванова
2020-07-11 07:31:00
Comment rating
Купихме си уж обичаен комплект за игра в пясъка. Оказа се, че огромно възхищение и учудване предизвикаха формичките за ръка и крак. Синът ми постоянно ги прави, мери своята ръка с тази от формичката, после ги смачква и започва отначало., -))))

Йолита Скатова
2020-07-08 19:30:00
Comment rating
Кофичката е декорирана с морски сюжет. С нея се освен да играе дъщеря ми се учи да казва "Р" - повтаряме "рибка" всеки път, когато вземе кофияката.

Ивета Янакиева
2020-07-03 15:15:00
Comment rating
Отначало погледа ми привлече кофичката с рибките, а чак после открихме ситото в комплекта. Дъщеря ми пресява пясъка с него като брашно и прави бисквити с формичките.

Сирма Каталиева
2020-07-02 11:00:00
Comment rating
Толкова много части в комплект за такава цена. А от лейката сме очаровани - детето ми полива цветята на двора с нея, освен че играе в пясъка.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими